Un test per créixer

Moment de la transformació del 6-0 de penal Moment de la transformació del 6-0 de penal FC Barcelona

El Femení A de l'Europa va caure derrotat ahir per 6-0 en la seva visita a la primera plantilla del FC Barcelona, un equip 'top' continental.

Amistós · 30/08/19 · 19:30 hores

BARCELONA
6 - 0 EUROPA

Era sabut que seria un partit pràcticament impossible de finalitzar amb una sorpresa, menys encara amb la diferència de rodatge de pretemporada dels dos conjunts. El potent Barça, un dels aspirants al títol europeu, va golejar el conjunt escapulat en un matx on, de ben segur, es podran extreure coses positives de cara a la veritable realitat gracienca: la seva lliga.

Les gracienques van resistir 17 minuts, però dos gols en quatre minuts de Kheira i Teresa Morato, van posar les blaugranes per davant amb 2-0 a l'electrònic. L'encontre va quedar vist per a sentència abans del descans amb nova repetició de gols de Kheira i Morato. A la represa, cinquè gol només començar i una darrera diana de Kheira, autora d'un 'hat-trick', en aquesta ocasió de penal, per tancar el marcador al minut 63.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

BARCELONA: Font, Codina, Berta Bou, Mingueza, Helena Barco, Andújar, Marta Torrejón, Morato, Kheira i Armengol... Van completar el partit i la convocatòria: Mora, Coronado, Carla Martínez, Alba i Arola.

EUROPA: Gigi, Moyano, Itziar, Pili Porta, Laia, Andrea Porta, Abad, Míriam, Clàudia, Anabel i Cos... Van completar el partit i la convocatòria: Núria, Zaira, Kaky, Júlia, Farreras i Carlota.

ÀRBITRE: Carla Borràs Polo (Barcelona), assistida per Sandra Márquez Redondo i Laura Busto Chavala (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Carlota i Pili Porta (Europa).

GOLS: 1-0 (Kheira 17'); 2-0 (Morato, 21'); 3-0 (Kheira, 35'); 4-0 (Morato, 37'); 5-0 (Arola, 48'); 6-0 (Kheira -p-, 63').