Preus i modalitat del carnet de soci/sòcia

PREUS CARNET SOCI/SÒCIA TEMPORADA 2023/2024
         
ON ENS POTS TROBAR? c/ Pau Alsina, 140
Consulta l'horari d'oficines
Tens dubtes?
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | 932 102 551
         
>> DONA'T D'ALTA ONLINE AQUÍ! <<      
         
Preus2324
 
* = el descompte s'aplica a noves altes automàticament. Per a renovacions, s'aplica a voluntat del soci. Si no s'especifica res en el moment de tramitar la renovació, es cobra el preu establert en la primera columna. Si es vol accedir al preu promocional de la campanya en el cas de renovació, cal especificar-ho així en la tramitació online, comentant-ho presencialment a oficines o avisant al club, en cas de tenir el carnet domiciliat, al telèfon d'oficines (932102551) o bé al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La promoció de preus amb descompte -tant per a noves altes com renovacions- finalitza el 31 de juliol.
         
BOQUES D'ACCÉS, TAQUILLES I SITUACIÓ AL MAPA
         

Els socis tenen accés per la porta principal de tribuna (2), així com els directius de l'Europa, els del club visitant, els jugadors locals i visitants, els utillers i les tripletes arbitrals i els portadors d'invitacions, passis federatius, carnets d'entrenador i acreditacions. Un cop dins del recinte, tots els espectadors podran moure's per qualsevol de les quatre graderies i accedir al bar o als serveis des de qualsevol punt. La tribuna alta (segon pis) pot estar sotmesa o reservada, segons zones i cadires, a socis protectors, socis generals, directius, convidats a la llotja i premsa. Les taquilles estan situades a la zona marcada amb (T).

Les persones amb mobilitat reduïda, les que utilitzin cadira de rodes o les que, ja sigui per qüestions físiques o lesions temporals no puguin baixar i pujar escales, tenen un lloc reservat i exclusiu per a gent amb cadira de rodes i per les càmeres de TV que necessitin una ubicació més baixa que des de la tribuna alta just sobre el túnel de vestidors.

abonaments

 

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell