Un bon Europa va empatar al Nou Sardenya amb el Vilafranca (1-1) però va quedar fora de la 3a ronda de la Copa Catalunya per penals (6-7).

L'Europa juga aquest vespre a casa (20:30 hores) la segona eliminatòria a partit únic de la Copa Catalunya contra el potent Vilafranca.

Espanyol, Seagull, Barcelona i Europa jugaran les semifinals el dia 25 d'agost. L'Europa ho farà contra el FC Barcelona a les vuit del vespre.

L'eliminatòria Europa-Vilafranca de Copa Catalunya es jugarà el dimecres 9 a les 20:30 hores. Queda anul·lat l'amistós al camp del Terrassa.

La classificació del Vilafranca per a les semifinals del Torneig d'Històrics obliga a buscar un nou dia i hora pel duel de segona ronda de la Copa.

La segona ronda de la Copa Catalunya es jugaria el dissabte 5 d'agost a les 19 hores si tots dos rivals queden eliminats del Torneig d'Històrics.

Primer partit oficial de la temporada superat amb bona nota, davant un exigent Ascó. Després del 0-0, l'Europa passa ronda a la Copa pels penals.

La Copa Catalunya torna al Nou Sardenya per disputar la primera ronda eliminatòria aquest dissabte dia 29 a les 19 hores davant l'Ascó.

L'Europa-Ascó de primera ronda de Copa Catalunya del proper 29 de juliol (dissabte) a les 19 hores, ja té també fixat el preu i les condicions.

La Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest matí el sorteig que emparella els participants de la Copa Catalunya en les tres primeres rondes

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics