agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El pont del 6 i 8 de desembre deixarà sense competició totes les lligues exceptuant la màxima categoria del futbol juvenil.

El Club Esportiu Europa ja té nou representant com a Síndic del Soci en la figura de Xavier Guillen, soci número 132 de l'entitat.

Vols regalar productes de qualitat i proximitat aquestes festes? Tens una empresa i prepares lots de Nadal? Confia en El Traginer.

Arriben unes festes molt especials i amb ella la possibilitat de sorprendre a la gent més propera amb detalls que, segurament, no esperen.

Els instants previs al partit de Tercera Divisió entre l'Europa i el Peralada van servir per donar lectura al manifest del món de l'esport.

La jugadora, entrenadora i coordinadora 'Nany' Haces llegirà un manifest institucional abans del partit de Tercera Divisió al Nou Sardenya.

El CE Europa mostra el seu condol per la pèrdua, als 75 anys d'edat, del soci número 173 de l'entitat, Joan Miralles Mallafré.

El número de novembre del periòdic L'Escapvlat ofereix una doble pàgina d'entrevista a dos jugadors fets a casa: Clara Clemente i Ignasi Varona.

Heu vist mai el Nou Sardenya des de l'aire? Us oferim un curt vídeo amb imatges des del cel de la darrera presentació del planter.

L'IBE (Institut Barcelona Esports) ha donat el seu vist-i-plau per a la inscripció oficial del nom de Ramon Vergés a la tribuna de l'estadi.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics