agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya ha acollit l'acte d'explicacions al soci de la pèrdua, per part del club, de la gestió del Camp de l'Àliga.

La Junta Directiva del CE Europa emet un comunicat oficial dirigit a socis i famílies dels equips que entrenen i competeixen al Camp de l'Àliga.

Un defecte de forma presentat per l'anterior Junta Directiva deixa fora de concurs el club. Roda de premsa informativa dijous 16 a les 19:30 hores.

La Plataforma per la Llengua organitza el IV Premi Martí Gasull i Roig, que reconeix persones i entitats en favor de la llengua catalana.

L'Europa-Ascó és un partit important pels graciencs i la directiva del club ha decidit potenciar l'assistència d'aficionats aquest diumenge a l'estadi.

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha acollit el primer dels actes de celebració de l'efemèride olímpica de la capital catalana.

Els expresidents del club i el soci número u de l'entitat van escollir, com manen els estatuts, el nou Síndic. El càrrec l'ocuparà Carlos Pablos.

La sala de premsa del Nou Sardenya ha acollit l'acte de presa de possessió del nou president electe i tota la seva nova junta directiva.

L'expresident Guillaume De Bode publica una carta oberta a la nova directiva electa i que tot seguit publiquem a ceeuropa.cat.

El Nou Sardenya ha acollit aquesta tarda diferents presentacions del nou president electe i la seva junta als principals equips.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

Moray acidH TEB SpecialOlympics