agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La incertesa de la situació al voltant del Covid-19 ha provocat la presa de diferents decicions per part del CE Europa.

L'europeisme es troba de dol per la defunció de l'exjugador Benet Joanet, qui va defensar la porteria gracienca 3 temporades en dues etapes.

Els futbolistes del CE Europa són gent 'fit' i no s'aturen tot i el confinament. A Twitter teniu la mostra d'alguns dels exercicis físics fets a casa.

Estem obligats a quedar-nos a casa, però no per això deixarem de fer esport! L'Europa t'ofereix unes rutines per mantenir la forma.

Seguint les ordes de confinament a causa de l'afectació del virus Covid-19, el CE Europa només atendrà correus electrònics.

És responsabilitat individual de cadascú lluitar contra el virus del Covid-19. Protegeix-te. Protegim-nos. Seguim les recomanacions oficials.

El CE Europa emet un nou comunicat en relació a les novetats decretades pels organismes oficials al voltant del virus Covid-19.

El CE Europa remet un comunicat a tota la seva massa social i famílies sobre les darreres ordres rebudes al voltant del Covid-19.

La colla d'Els Ben Plantats del Club Esportiu Europa va repartir caramels i dolçor per Gràcia durant la diada de Sant Medir.

El Nou Sardenya va ser escenari, el passat 22 de febrer, d’una nova visita de Barna Wagen per a presentar un dels nous models de Volkswagen.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics