agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Els socis majors d'edat i amb un any mínim d'antiguitat que vulguin participar en l'Assembla, hauran de tenir el carnet al corrent de pagament.

La creació del nou carnet d'abonat no només no ha fet baixar la xifra de carnets de soci sinó que aquesta ha augmentat en paral·lel.

El CE Europa convoca als socis de ple dret a la celebració de l'Assemblea General Ordinària del 2018 el proper 29 d'octubre a la tarda.

El Districte de Gràcia ha endegat un projecte per a la millora d’algunes estructures del Nou Sardenya, instal·lació que ja nota el pas del temps.

La Junta Directiva va reunir ahir part dels membres de l'antiga Comissió. La nova, es constituirà i començarà a treballar el 25 d'octubre.

Els instants previs al duel Europa-Llagostera van servir de reconeixement a la col·laboració dels menuts dins la campanya escapulada.

El Nou Sardenya ha viscut aquesta tarda l'acte d'inauguració de l'exposició temporal dedicada a l'il·lustre gracienc Pompeu Fabra.

Els capitans de les plantilles masculina i femenina col·laboren en un calendari que vol donar visibilitat al projecte de Nexe.

Com a resultant d'un dels punts tractats en la darrera Assembla General Ordinària de socis, l'Europa tornarà a reformar els estatuts.

L'estadi serà la seu de la inauguració d'una exposició sobre Pompeu Fabra. Tindrà lloc el dijous 4 d'octubre (19 h.) sota la tribuna principal.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics