Cròniques

El Juvenil A masculí no ha pogut passar de l'empat a Lloret (1-1) en un duel marcat per la calor i pels gols al tram final de l'encontre.

Penal decisiu

05 Maig 2024
Un gol d'Ibe des dels onze metres decideix el duel del Juvenil A masculí contra la Damm B (1-0) en un encontre de poques ocasions clares.
El Juvenil A masculí de l'Europa ha fregat el triomf a La Satàlia però el triomf s'ha quedat en empat al darrer instant davant l'APA Poble Sec (2-2).
Després de caure a Sant Adrià a la primera volta per 4-1, el Juvenil A de l'Europa ha signat el mateix resultat, però a favor, contra l'Espanyol B.
El Juvenil A de l'Europa no ha pogut igualar un 2-1 al descans i ha acabat perdent a camp de l'Olot (3-1) encaixant el darrer en els últims instants del matx.

Ofici sense premi

06 Abril 2024
El Juvenil A de l'Europa, que ha jugat amb un futbolista menys durant més de 20 minuts, no ha pogut superar, tot i tenir opcions, el Barcelona B (0-1).
Un gol d'Ibe al tram final dona tres punts molt meritoris al Juvenil A masculí a Manresa (0-1), al camp del fins ara líder invicte.
El Juvenil A de l'Europa ha caigut derrotat a casa de forma clara (1-3) al derbi de juvenils de la jornada en la visita del Sant Andreu al Nou Sardenya.
El Juvenil A masculí de l'Europa s'ha retrobat amb la victòria a la Lliga Nacional sis jornades després guanyant el Cornellà B (2-0).
El Juvenil A masculí de l'Europa ha sumat un empat contra l'Atlètic Segre (1-1) en un partit amb els dos gols al segon temps.