agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Set anys, 83 números i gairebé 700 pàgines ha deixat enrere el periòdic oficial del club, disponible des del número 1 en format PDF.

El 17 de juny de 1997 l'Europa feia història derrotant el primer equip del FC Barcelona i alçant la primera de les tres copes de Catalunya.

La primera Copa Catalunya que va guanyar l'Europa celebra aquest dissabte 20 anys. L'Escapvlat del mes de juny serà un monogràfic recordatori.

Ja ha sortit al carrer el número 82 del periòdic oficial del CE Europa, disponible a oficines i també en línia en format PDF.

Ja ha sortit al carrer el número 77 del periòdic oficial del CE Europa, disponible a oficines i també en línia en format PDF.

Ja ha sortit al carrer el número 75 del periòdic oficial del CE Europa, disponible a oficines i també en línia en format PDF.

L'edició número 74 del periòdic L'Escapvlat veurà la llum aquesta setmana i es trobarà disponible a les oficines i als principals punts de distribució.

Ja ha sortit al carrer el nou número de L'Escapvlat, el corresponent a juny. En aquest article de ceeuropa.cat en podeu enllaçar amb tot el contingut en PDF.

L'edició número 72 del periòdic L'Escapvlat ha vist la llum aquest tram final del mes de juny i es troba disponible a les oficines del club i als principals punts de distribució.

L'edició número 68 del periòdic L'Escapvlat ja ha vist la llum i es troba disponible a les oficines del club i als principals punts de distribució habituals, així com també en línia i en format PDF a l'apartat Multimèdia d'aquest portal web.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics