Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Zona Mixta

Un cop finalitzat el partit entre el San Cristóbal i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Sants, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre la Rapitenca i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Peralada, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre La Pobla i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Tona, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre la Fundació Grama i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Vilafranca, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Girona B i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Castelldefels, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

acidH TEB SpecialOlympics