Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Zona Mixta

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Sant Andreu, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Badalona i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el San Cristóbal, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Sants i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i la Rapitenca, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Peralada i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i la Pobla, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Tona i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i la Fundació Grama, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Vilafranca i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

acidH TEB SpecialOlympics