Zona Mixta

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Sabadell B, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Palamós i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Granollers, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Sant Andreu i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Terrassa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre la Montañesa i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Cerdanyola, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre la Pobla i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Figueres, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Vilassar de Mar i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

acidH TEB SpecialOlympics