agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Zona Mixta

Un cop finalitzat el partit entre la Pobla i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Figueres, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Vilassar de Mar i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Castelldefels, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Santfeliuenc, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Júpiter i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i l'Ascó, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Manlleu i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i l'Olot, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.
Un cop finalitzat el partit entre el Vilafranca i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

Moray acidH TEB SpecialOlympics