La primera plantilla femenina de l'entitat ja coneix la seva composició gairebé definitiva a nivell de jugadors i també de cos tècnic.

La direcció esportiva de l'Europa confirma una temporada més a Kaky, Andrea Porta i Pili Porta com a puntals de la primera plantilla femenina.

La primera plantilla femenina ja té relleu a la banqueta per a Cristian Aleza. Es tracta de Toni Camacho, fins ara tècnic del Sant Gabriel.

Cristian Aleza no podrà seguir finalment com a tècnic del Femení A escapulat després de rebre una proposta laboral i esportiva.

Sant Joan de les Abadesses acull el dia 28 de juny un col·loqui sobre com transformat la societat des de l'òptica del futbol.

La pena màxima ha castigat el Femení A de l'Europa amb l'eliminació de la Copa Catalunya 2018 després d'empatar davant el Pardinyes (1-1).

Vols saber quin temps farà específicament en els principals partits dels equips escapulats? Méteo Gràcia t'ho explica en format d'àudio.


Aquest cap de setmana es disputa la segona ronda de la Copa Catalunya femenina 2018, primera eliminatòria amb presència escapulada.

El sorteig de la primera ronda de la Copa Catalunya celebrat aquesta tarda a la seu de la FCF ha deixat l'Europa 'lliure' la primera setmana.

El Femení A de l'Europa, amb la lliga ja finalitzada, segueix preparant-se per a una nova edició del campionat del qual és vigent semifinalista.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics