agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El Femení A de l'Europa s'ha imposat al Barcelona B (4-2) en la segona edició del Trofeu Vila de Gràcia en categoria femenina.

La primera plantilla femenina s'estrenarà en pretemporada amb la segona edició del Trofeu Vila de Gràcia contra el Barcelona B.

El Femení A de l'Europa ja coneix el calendari de lliga i la primera jornada, el 9 de setembre, tocarà jugar-la contra el rival més dur, el Seagull.

La primera plantilla femenina del Club Esportiu Europa va començar ahir a la nit els entrenaments de pretemporada a la gespa de l'estadi.

La primera plantilla femenina del club ha tancat la incorporació de la portera japonesa Mei Hayashizaki de cara a la propera temporada 2018/2019.

Al web oficial del club hi ha disponible, jornada a jornada i temporada a temporada, les cròniques i fitxes de tots els partits.

Els quatre principals equips del club, Primer Equip, Femení A, Filial i Juvenil A, ja coneixen el dia i hora per tornar a la feina.

Una temporada més l'àrea esportiva del futbol femení del CE Europa impulsarà el carnet col·laborador de la secció al preu de 20€.

En aquest article repassem tots els amistosos, trofeus i diferents partits d'estiu que jugaran Primer Equip, Femení A, Europa B i Juvenil A.

La primera plantilla femenina de l'entitat ja coneix la seva composició gairebé definitiva a nivell de jugadors i també de cos tècnic.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics