agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Va agafant cada vegada més forma la composició de la plantilla del Femení A escapulat: ja hi ha 15 futbolistes confirmades.

Ja són dotze les jugadores renovades de la primera plantilla femenina del club. Se sumen a la llista de noms Ari, Anabel i Cos.

Dues futbolistes més se sumen a la llista de jugadores confirmades pel proper curs esportiu al Femení A: Laia Castilla i Maria Farreras.

L'Europa segueix perfilant pel proper curs el seu equip femení sènior amb la renovació de Nany, Júlia i Itziar i la sortida d'Alba i Carlota.

La primera plantilla femenina segueix configurant-se de cara a la propera temporada gestionant, de moment, renovacions i sortides.

El Femení A és el primer dels equips punters de l'Europa en moure el 'mercat d'estiu'. Ho fa amb la renovació de les capitanes.

La fins ara capitana de l'equip femení del CE Europa, Ana Belén Fuertes 'Kaky', la '4' de Gràcia, penja les botes i deixa el futbol en actiu.

Els responsables de mantenir en forma les primeres plantilles del club es reinventen en confinament i no tenen aturador.

Cano, Kaky, Pepe i Ignasi. Són els primers capitans de les quatre principals plantilles del club i ens comenten com viuen el confinament.

El Club Esportiu Europa ha acordat la renovació, una temporada més, de Fran Güells, tècnic de la primera plantilla femenina de l'entitat.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics