Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Lliga

El Filial femení suma tres punts més davant el tercer classificat (Barceloneta) en una segona part poc fluida a nivell futbolístic (3-6).

També saben patir!

05 Març 2023
El Filial femení s'imposa al derbi contra el Martinenc B (1-2) amb un equip local reforçat i un gol al quart final que certifica els punts.

Diluvi golejador

25 Febrer 2023
Contundent i plàcida victòria pel Filial femení en el derbi davant el Sant Andreu disputat en una plujosa tarda al Nou Sardenya (17-0).
El Filial femení amplia fins als nou punts la distància respecte el segon classificat després d'una nova golejada a domicili (0-18).
Victòria plàcida i contundent pel Filial femení en l'estrena de la segona volta a casa davant l'Atlètic Poblenou (23-0).
El Filial femení completa la primera volta amb ple de victòries després de derrotar el segon classificat, La Florida, a domicili (0-8).
El Filial femení suma una nova victòria al camp de l'Hospitalet Atlètic en una segona meitat on ha costat trobar fluidesa (2-5).
Plàcida victòria del Filial femení al camp de l'Albirrojita de Catalunya per continuar líder de la categoria (0-10).

Preparades per tot!

15 Gener 2023
El Filial femení suma una nova i contundent victòria al Nou Sardenya davant la Guineueta B (8-0).
El Filial femení acaba l'any líder després de guanyar la Montañesa a domicili (0-4) en un encontre que ha costat desencallar.