Vuit per distanciar-se'n quatre

05 Maig 2024 Redacció
Celebrant un gran triomf Celebrant un gran triomf José Botello

Amb una golejada de vuit gols a Figueres (0-8) el Filial femení marca fort el lideratge quatre punts de distància respecte el segon classificat.

Lliga · Jornada 29 · 05/05/24 · 17 h. · Mpal. Vilatenim

FIGUERES 0 - 8 EUROPA

Amb l'objectiu del títol i ascens entre cella i cella, l'equip de Sara Mèrida va golejar per 0-8 el Figueres i, aprofitant la jornada de descans del Palautordera, va marcar quatre punts de distància amb el seu principal rival.

El marcador es va estrenar a tocar del quart d'hora de partit amb gol d'Àlex. Posteriorment, les dianes d'Ona (per partida doble), Anabel i de nou Àlex, van deixar el duel sentenciat al descans amb un clar 0-5.

A la represa, el 0-6 va arribar fruit d'un gol en pròpia porta i, per arrodonir la festa, Alba Morales, amb dos gols en tres minuts, va establir el 0-8 definitiu.

FIGUERES: Julia, Laia, Mireia, Maria, Mar, Laura Rey, Carla Monturiol, Laura Brandao, Carla Bravo, Patricia i Aida... Han completat la convocatòria i el partit: Fatumata, Raquel, Yessica del Mar, Alba i Tatiana.

EUROPA: Mai, Mariam, Vicky, Laia, Botello, Itziar, Anabel, Àlex, Carlota, Alba i Ona... Han completat la convocatòria i el partit: Martina, Nil, Carlota Puig, Aina i Blanca.

ÀRBITRE: Pol Bruset Hortalà (Girona).

TARGETES: Grogues a Patricia (Figueres) i a Anabel (Europa).

GOLS: 0-1 (Àlex, 13'); 0-2 (Ona, 24'); 0-3 (Anabel, 30'); 0-4 (Ona, 32'); 0-5 (Àlex, 39'); 0-6 (Patricia -pp-, 49'); 0-7 (Alba, 75'); 0-8 (Alba, 78').

Primera Divisió Femení (Grup 1).

L'Europa aprofita la jornada de descans del segon classificat per ampliar distàncies.