agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'extrem escapulat suma 6 jornades seguides marcat un o més gols per partit, fet que el fa entrar als llibres de la història del club.

L'Europa ha perdut aquest migdia l'impulsor de la memòria escapulada: l'exdirectiu, exdelegat i soci número 5, Ramon Vergés i Soler.

La secció 'Què se n'ha fet de...' del periòdic L'Escapvlat, ens apropa les opinions, vivències i vida actual d'exjugadors del CE Europa.

La ratxa golejadora que manté actualment l'Europa és la més gran del segle XXI. Els 21 gols en 5 jornades no es veuen des del curs 1996/1997.

Parlar d’Antonio Alcázar és fer referència a una de les més grans llegendes europeistes dels anys 20 del segle passat. Tot un home rècord.

L'extrem Jordi Cano suma cinc jornades seguides marcant. Es troba a una jornada d'igualar Manel Cros, Manel Castillo i Àlex Soto.

Trencar registres en positiu sempre és un motiu afegit d'alegria. L'Europa ho va fer ahir al camp del Sants, rival protagonista de dues golejades.

L'Europa signa la golejada a domicili més àmplia de la seva història en l'actual format de lliga amb un impressionant 0-7 davant el Sants.

El CE Europa aconsegueix obtenir les dades definitives dels jugadors més històrics en totes les competicions de caràcter oficial.

El Primer Equip estrena dissabte els partits de local al Nou Sardenya. Quins resultats històrics ha tingut en el primer duel a casa?

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics