CasaVicens

Victòria al derbi contra el Sants (2-0) per tancar una estrena de la Lliga Elit històrica on el Filial de l'Europa ha assolit el títol i l'ascens de categoria a Tercera RFEF.

La Prèvia dels partits de lliga dels Filials i Juvenils A masculí i femení es pot consultar en aquest article.

El duel de filials de Lliga Elit ha acabat amb una agònica victòria del Sabadell B al minut 90 (1-0) que li permet assolir també la Tercera RFEF.

El Sabadell B- Europa B es jugarà a l'estadi principal del club arlequinat en la lluita dels locals per la segona plaça d'ascens directe.

El darrer partit de lliga a Segona RFEF va servir per retre homenatge al Filial masculí, a jugadors de base i a dos futbolistes del Primer Equip masculí.

El Filial masculí de l'Europa va sumar la quarta derrota de tota la temporada en la visita del Palamós al Nou Sardenya (1-2).

El Filial masculí, ja proclamat campió de la Lliga Elit i ascendit a Tercera RFEF, ha sumat un punt al minut 90 al camp de l'Horta (1-1).