Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Colla d'Els Ben Plantats

Els Ben Plantats era el nom que rebia la colla de Sant Medir que el Club Esportiu Europa va tenir durant la dècada dels anys 20 del segle passat.

170210 santmedir 1Petita i singular història

Els Ben Plantats eren una colla de les més populars fa gairebé un segle, tenint la singularitat que els seus romeus eren, en essència, jugadors de la primera plantilla de futbol del CE Europa. El nom, de fet, ve per l'atractiu i la bona planta que acostumen a tenir els esportistes. La crisi que va afectar el club anys després va eliminar tota secció que no fos de futbol, tant altres disciplines esportives com seccions culturals, desapareixent la colla de Sant Medir fins la seva refundació en els nostres dies.

Ara, gairebé 100 anys després, la Comissió Social de l'Europa ha impulsat el retorn d'Els Ben Plantats a Sant Medir. La primera participació dels nous temps va ser com a entitat convidada, el 3 de març de 2016, rere el darrer camió de la colla La Tradicional, qui va fer de motor impulsiu per a l'Europa. El 29 de novembre de 2016 la colla d'Els Ben Plantats es federa oficialment a la Federació de Colles de Sant Medir i es converteix, de nou i de ple dret, en colla pròpia, convertint-se el Sant Medir de 2017 en l'any del seu retorn oficial i amb plena entitat com Els Ben Plantats.

Una colla diferent

La Comissió Social del club ha volgut mantenir l'esperit de la colla inicial i Els Ben Plantats seguiran sortint a repartir caramels amb jugadors de futbol. El criteri de participació com a romeus en aquesta colla europeista es divideix en dos, segons el torn de matí o el de nit dins la dolça festa: pel matí, nens i nenes del Futbol Formatiu federat (la meitat d'ells amb beques esportives o amb problemes familiars i/o socio-econòmics) seran els encarregats de passejar pels carrers de la Vila. A la nit, ho faran la directiva de la colla, els directius del club i els capitans del Primer Equip, Europa B, Juvenil A i Femení A.

La directiva i romeus de la colla
(Sant Medir 2022)

Raquel Cachà (presidenta actual)
Ferran Ferran (primer president fundador)
Aitor Leniz
Àngel Garreta
Arnau Serrahima
Carles Vallejo
Chus Navarro
Eva Hernández
Imma Santiago
Laia Rodríguez
Roger Marco
Tomás Santiago
Xavier Garcia
Xavier Lucas

Contacte

ELS BEN PLANTATS
c/ Pau Alsina, 140 (Estadi Nou Sardenya)
08024 · Gràcia (Barcelona)
932 102 551
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
@elsbenplantats

El Programa

Descarrega't AQUÍ el programa 2023 de Sant Medir: història, salutació del president de colla i president de club, romeus, recorregut... (format PDF)

Anys anteriors

Sant Medir 2022 (descarrega AQUÍ el programa)
Sant Medir 2021 (descarrega AQUÍ el programa)
Sant Medir 2020 (descarrega AQUÍ el programa)
Sant Medir 2019 (descarrega AQUÍ el programa)
Sant Medir 2018 (descarrega AQUÍ el programa)
Sant Medir 2017 (descarrega AQUÍ el programa)