Cròniques

No ha pogut ser

27 Maig 2018
El Filial de l'Europa no disputarà finalment la promoció d'ascens. Els graciencs han caigut a Canyelles (2-1) i tampoc hi hagut caramboles.
L'Europa B ha golejat l'Hermes (5-1) i, després de l'ensopegada de l'Argentona, es jugarà la carambola en la darrera jornada del campionat.
L'Europa B ha guanyat aquest matí al Masnou (0-1) forçant que siguin les matemàtiques les que indiquin fins quan dura la lluita per la promoció.
El Filial de l'Europa no ha perdonat a casa el Piferrer (7-0) i ha golejat tot esperant ensopegades rivals per poder seguir somiant amb l'ascens.
El Filial de l'Europa va superar clarament el Sarrià (0-4) en partit jugat ahir a la tarda i conserva encara opcions relatives de jugar promoció.
En un duel més que directe per esgotar opcions de promoció d'ascens, l'Europa B ha empatat al Nou Sardenya davant l'Argentona (1-1).
Es complica el somni de la promoció d'ascens pel Filial de l'Europa després de caure derrotat aquest matí contra el Besòs Baron de Viver (5-3).
Clar triomf de l'Europa per 3-0 davant el Districte 030, l'equip filial del Sant Andreu. Els escapulats segueixen lluitant per la promoció d'ascens.

Infortuni màxim

25 Març 2018
Un solitari gol de rebot del Mataró decideix pels groc-i-negres un duel directe amb l'Europa B per a la promoció d'ascens (1-0).
Sant Pol i Europa B han signat taules (1-1) entre els, fins ara, tercer i segon classificats. Els graciencs mantenen opcions de promoció.

acidH TEB SpecialOlympics