Cròniques

El duel de filials de Lliga Elit ha acabat amb una agònica victòria del Sabadell B al minut 90 (1-0) que li permet assolir també la Tercera RFEF.
El Filial masculí de l'Europa va sumar la quarta derrota de tota la temporada en la visita del Palamós al Nou Sardenya (1-2).
El Filial masculí, ja proclamat campió de la Lliga Elit i ascendit a Tercera RFEF, ha sumat un punt al minut 90 al camp de l'Horta (1-1).
Històric ascens del Filial masculí a categoria estatal després de guanyar aquesta tarda el Figueres al Nou Sardenya (4-1) i certificar plaça matemàtica.
Cop contundent sobre la taula del Filial europeista guanyant per 2-3 al complicat camp de l'Atlètic Lleida i deixant l'ascens a un petit pas.
El Filial de l'Europa s'ha sobreposat a totes les adversitats per capgirar el partit i acabar guanyant el Can Vidalet (3-1) en una gran tarda al Nou Sardenya.
El Filial masculí ha concedit la primera derrota d'aquest any natural al camp del Vic. Malgrat les opcions de gol, no s'ha aconseguit empatar.
El Filial masculí es retroba amb la victòria davant el Santboià (2-1) i comença a posicionar-se en molt bona situació per a assolir l'ascens de categoria.
El Filial masculí ha empatat al camp del Rubí (1-1) en un duel que ha començat un quart d'hora tard per culpa de l'aigua acumulada al camp.
Victòria del Filial a casa contra el Lloret (2-0) amb dos gols gestats a la segona meitat obra de Cardelús i Buba ja al darrer instant.