agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Cròniques

El Filial de l'Europa s'ha imposat al camp del Joventut Can Pi (1-2) en un partit on ha perdonat en excés però ha pogut sumar els punts.

Deu minuts d'or!

09 Abril 2017
L'Europa B torna a convertir la velocitat en la seva millor arma i supera el Llavaneres (2-0) en els darrers deu minuts de l'encontre.
Derrota per la mínima diferència (3-2) del Filial a Sant Adrià, conjunt que va imposar el seu ritme en determinants moments clau del matx.
El Nou Sardenya ha viscut aquest matí el triomf de l'Europa B davant el Sarrià (2-1) en un duel on els escapulats han capgirat el 0-1 inicial.
L'Europa B ha signat una matinal rodona a Sant Pol guanyant per 0-3 en un terreny de joc molt complicat i on fins ara no havia triomfat ningú.

Sense premi

13 Març 2017
Un Europa B asfixiant no aprofita el seu domini i pateix la segona derrota consecutiva del calendari davant el Premià a l'estadi (1-2).

Res a fer

05 Març 2017
Un Europa B inofensiu en atac ha caigut a Canyelles (2-0). Els locals provoquen la segona derrota escapulada en els darrers catorze partits.
Un ferm i voluntariós Europa B ha aconseguit rascar un punt a l'estadi (2-2) contra el líder del seu grup, el més que experimentat Mataró.
Victòria de prestigi dels escapulats al camp de la Guineueta (2-3) on els graciencs han trobat en la velocitat la seva millor arma ofensiva.
El Filial no suma cap punt després de 10 jornades sense perdre al caure al Nou Sardenya aquesta tarda davant la visita del Llefià (0-1).

Moray acidH TEB SpecialOlympics