Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El club ha arribat a un acord amb Berrly per a optimitzar la gestió administrativa i la relació amb els socis, sòcies, i famílies de Base i Escola.

Es podran veure per internet els partits Europa-Sants de 3a RFEF (Betevé) i l'Europa B-Santfeliuenc de Primera Catalana (FCF TV).

Els socis i aficionats de l'Europa, així com els col·leccionistes i tothom qui vulgui fer un regal, ja pot 'comprar Europa' de manera virtual.

Queden hores per acabar l'any 2022 i és el moment de fer el repàs a les notícies més destacades de l'any en clau europeista.

Tal dia com avui, un 8 de desembre de l'any 1922, es va jugar al camp de l'Europa el primer partit de la història del bàsquet estatal.

El proper 8 de desembre se celebren 100 anys del primer partit de bàsquet a Catalunya i l'estat i que va guanyar l'Europa.

Us oferim un vídeo ben especial: el recull de gols del partit acompanyat de la xerrada al vestidor del tècnic Ignasi Senabre i el capità Àlex Cano.

Diversos futbolistes de la primera plantilla de l'Europa fan una crida a socis, aficionats i veïns per a no perdre's el derbi.

Ja s'ha disputat un terç de la lliga 2022/2023 i l'Europa, líder i màxim golejador del grup, ha transformat 20 gols.

La seu del Grup Solfinc, patrocinador del CE Europa, va acollir una extensa entrevista amb els dos actuals capitans de l'equip.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics