Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El proper 8 de desembre se celebren 100 anys del primer partit de bàsquet a Catalunya i l'estat i que va guanyar l'Europa.

Us oferim un vídeo ben especial: el recull de gols del partit acompanyat de la xerrada al vestidor del tècnic Ignasi Senabre i el capità Àlex Cano.

Diversos futbolistes de la primera plantilla de l'Europa fan una crida a socis, aficionats i veïns per a no perdre's el derbi.

Ja s'ha disputat un terç de la lliga 2022/2023 i l'Europa, líder i màxim golejador del grup, ha transformat 20 gols.

La seu del Grup Solfinc, patrocinador del CE Europa, va acollir una extensa entrevista amb els dos actuals capitans de l'equip.

La plataforma de retransmissions esportives de 'La Xarxa' oferirà en directe per 'streaming' el derbi inaugural de la lliga.

'La muralla' gracienca ja és el jugador que més partits oficials ha jugat amb l'Europa en aquesta competició.

Es va patir per assegurar el títol a casa però al final es va aconseguir. Us mostrem un vídeo de com es va viure l'Europa-Barberà.

Un cop superada l'eufòria inicial per haver guanyat la lliga, el capità, el golejador del partit i l'entrenador van fer declaracions.

El 3-1 final del passat dissabte al Nou Sardenya entre l'Europa i el Barça va resultar un marcador històric a la Divisió d'Honor.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics