El Filial femení es refà del gol inicial de la Fontsanta-Fatjó C suant per aconseguir una important victòria per l'ascens directe (4-1).

La Prèvia dels partits de lliga dels Filials i Juvenils A masculí i femení es pot consultar en aquest article.

Amb una golejada de vuit gols a Figueres (0-8) el Filial femení marca fort el lideratge quatre punts de distància respecte el segon classificat.

El Filial femení ha superat al Nou Sardenya el Can Parellada en un partit on els gols (4-0 final) han caigut essencialment a la segona meitat.

Passa a passa

20 Abril 2024

Clara i treballada victòria del Filial femení a Berga (0-3) per continuar a la posició més alta després de la jornada de descans.

El Filial femení suma dotze victòries seguides després de golejar al Vic a terres osonenques en una gran segona part de tot l'equip (0-4).