agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Qui va ser segon entrenador amb Albert Poch i tècnic transitori fins l'arribada de Joan Esteva ja no forma part del club gracienc.

L'Europa ha sumat un bon punt, donades les circumstàncies de la lliga, a la Pobla de Mafumet (0-0), equip que només ha perdut un duel a casa.

Un cop finalitzat el partit entre la Pobla i l'Europa, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

Vols saber quin temps farà específicament en el partit del Primer Equip de l'Europa? Méteo Gràcia t'ho explica en format d'àudio.


L'Europa jugarà diumenge a la tarda en un dels terrenys de jocs més difícils d'obtenir botí aquesta temporada, el de La Pobla de Mafumet.

Bones i males notícies es barregen dins la infermeria del Primer Equip de l'Europa. Els afectats, el mig Varona i el davanter Navarro.

L'Europa no havia gaudit d'una pena màxima a favor a casa des de novembre del 2015... i no la transformava des del maig d'aquell any.

L'Europa ha signat el partit més plàcid de la temporada amb una clara victòria a l'estadi (3-0) davant el Figueres. L'equip suma ara 36 punts.

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Figueres, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

El Nou Sardenya, l'escenari gracienc, és la clau per a la recta final de la temporada. La primera prova de foc, un interessant Europa-Figueres.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

Moray acidH TEB SpecialOlympics