El primer partit amistós d'estiu que disputaven Santboià i Europa va finalitzar ahir a la nit amb la victòria per 2-0 del conjunt vermell.

La FCF ha publicat el calendari 2017/2018 de Tercera. L'Europa començarà i acabarà la lliga com a visitant contra Cerdanyola i Vilassar respectivament.

L'Europa-Ascó de primera ronda de Copa Catalunya del proper 29 de juliol (dissabte) a les 19 hores, ja té també fixat el preu i les condicions.

L'Europa suma avui una setmana des de l'inici d'una preparació de pretemporada progressiva fins a l'inici del campionat regular de Tercera Divisió.

L'Europa ja sap el dia i hora en què debutarà en la present pretemporada d'estiu: dimecres a les vuit del vespre al Joan Baptista Milà.

El Primer Equip ja suma tres entrenaments a les seves esquenes amb la vista posada als seus dos primers partits, un amistós i l'altre oficial.

Els vots dels europeistes a la xarxa social Twitter han determinat que el gol victoriós de Cano contra el Peralada és la millor foto 16/17.

El tècnic de la primera plantilla de l'Europa afronta la seva segona temporada al club, primera des de bon començament amb la pretemporada d'estiu.

La primera plantilla del CE Europa ha realitzat aquesta tarda la primera sessió d'entrenaments de la pretemporada 2017.

El primer equip segueix confeccionant la seva plantilla de cara a la temporada 2017/2018 i ha signat dos davanters per reforçar la línia atacant

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics