agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El Primer Equip escapulat no ha pogut endur-se cap punt de Terrassa (2-1) en un partit on s'ha posat 2-0 avall al primer temps.

Un cop finalitzat el partit entre el Terrassa i l'Europa, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

El cos tècnic escapulat ha decidit reforçar la punta d'atac en aquest 'mercat d'hivern' amb un conegut de la parròquia gracienca.

El sud-coreà Seong Woo Lee, que el passat 9 de gener fitxava per l'Europa, s'ha vist obligat a tornar al seu país de forma immediata.

Els tres gols que van donar la victòria a l'Europa davant el Vilafranca tenen la seva arrel o definició en tres futbolistes de la casa.

Els Europa-Vilafranca mai fallen com a espectacle de Tercera Divisió. Els escapulats han guanyat 3-2 en el duel disputat aquest matí.

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Vilafranca, els dos clubs han ofert roda de premsa als mitjans per valorar l'encontre.

L'inici del 2020 dibuixa un escenari de rivals complicats que visiten el Nou Sardenya. Diumenge ho farà un sempre competitiu Vilafranca.

El CE Europa posa a disposició de socis, abonats i aficionats un autocar per anar al proper desplaçament de lliga, a Terrassa.

Comença la segona volta de la lliga i no hi ha dubte que, amb tu, #JuntsHoFarem. El club ofereix abonaments per només 30€.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics