Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Els socis que comprin una entrada anticipada pel Sant Andreu-Europa podran dur un acompanyant a l'Europa-Badalona de diumenge.

Els membres triats com a titulars i suplents hauran de confirmar la disponibilitat i constituir-se formalment entre el proper dimarts i dimecres.

La Junta Directiva del Club Esportiu Europa convoca eleccions a la presidència del club amb la jornada de votació prevista pel diumenge 23 d'abril.

El club ha arribat a un acord amb Berrly per a optimitzar la gestió administrativa i la relació amb els socis, sòcies, i famílies de Base i Escola.

El Nou Sardenya ha acollit aquest matí el ja tradicional partit amistós i de germanor entre penyes de l'Europa i colles de Sant Medir.

El futbolista Jaume Navarro representà l'Europa-ACIDH en el relleu de la torxa dels propers jocs Special Olympics.

El proper diumenge 12 de març, a les 9 del matí, es disputarà un partit de germanor entre penyes de l'Europa i colles de Sant Medir.

El CE Europa commemora el 8M amb el seu compromís innegociable amb el suport a la dona i, en especial, les dones esportistes.

Els socis i aficionats de l'Europa, així com els col·leccionistes i tothom qui vulgui fer un regal, ja pot 'comprar Europa' de manera virtual.

El proper trofeu d'estiu Vila de Gràcia rebrà també el nom de 'Memorial Carles Capella' en honor a l'històric jugador europeista.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics