agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa ha començat el 'Tourmalet' amb victòria i et necessita per seguir escalant posicions. El club et porta a Vilafranca en autocar!.

L'Europa amplia els premis del sorteig d'entrades per a veure un partit del Primer Equip al Nou Sardenya amb un esmorzar al bar.

La Comissió Social de l'Europa impulsa una nova iniciativa per a socis: un concurs de precisió al descans dels partits del Primer Equip.

El CE Europa i la Plataforma per la Llengua han arribat a un acord per potenciar l'ús futbolístic del català en els entrenaments i partits.

L'estadi del CE Europa tindrà un estand de 10:30 a 14 hores, aquest diumenge, per poder comprar unes polseres molt especials.

No hi haurà cap carrer guarnit per l'Europa dins el marc de la propera Festa Major. El que hi ha és alguna persona molt innocent!.

L'impuls social que està generant l'Europa els darrers mesos es veurà augmentat amb la participació dins la Festa Major de Gràcia.

L'Agrupació Europeista organitza un autocar de socis i aficionats pel 8 de gener, amb sortida des del Nou Sardenya a les 11 del matí.

El CE Europa convoca eleccions a president i junta directiva pel proper 29 de gener, posant en marxa el calendari el 27 de desembre.

L'Assemblea General Ordinària amb més presència de socis dels darrers nou anys va aprovar tots els punts de votació establerts.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

Moray acidH TEB SpecialOlympics