De cara a la temporada 2017/2018, el preu de les diferents modalitats de carnet de soci no variarà i hi haurà una oferta de bonificació.

Les oficines del club compten amb un nou producte oficial ideal per a aquests dies: la tovallola blava de l'Europa amb l'escut i el nom cosits.

Els carrers que participen en el guarnit dels carrers de la Festa Major de la Vila de Gràcia es van trobar dissabte al Nou Sardenya per celebrar un torneig de germanor.

La revetlla de Sant Joan va estar marcada per l'acte institucional de la Flama del Canigó, on el CE Europa hi va participar per segon any.

La Taula d'Entitats de Gràcia organitza una conversa sobre la revolta democràtica amb Bel Olid i Antoni Bassas als Jardinets de Gràcia.

Per segon any consecutiu el CE Europa participarà, conjuntament a la resta d’entitats gracienques, de la rebuda de la Flama del Canigó a la Vila.

El proper 15 d'agost se celebra l'edició número 200 de la Festa Major de Gràcia i l'Europa organitzarà un singular concurs de balcons.

Els nens de l'Escola de Futbol de l'Europa han protagonitzat avui al matí a l'estadi l'acte de cloenda del taller de sensibilització lingüística.

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya va acollir ahir a la tarda un petit acte de reconeixement als centenaris partits de Cano i Alberto.

Un ple de gols a la final converteix Lluc Busquets en el primer europeista guanyador del concurs celebrat al descans dels partits.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics