agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Els nens de l'Escola de Futbol de l'Europa han protagonitzat avui al matí a l'estadi l'acte de cloenda del taller de sensibilització lingüística.

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya va acollir ahir a la tarda un petit acte de reconeixement als centenaris partits de Cano i Alberto.

Un ple de gols a la final converteix Lluc Busquets en el primer europeista guanyador del concurs celebrat al descans dels partits.

L'Europa es juga la permanència en el darrer partit i necessita el màxim suport. Cada soci podrà dur, sense entrada prèvia, dos acompanyants.

El carrer Gran de Gràcia va acollir dissabte la Festa del Comerç al carrer i l'Europa en va ser part protagonista amb un 3x3 de futbol.

Per segona setmana consecutiva, l'Europa surt a jugar a futbol al carrer amb els més menuts, en aquesta ocasió a tocar dels Jardinets de Gràcia.

Després de rondes i rondes de xuts, quatre socis participaran de la gran final del primer concurs de precisió impulsat per la Comissió Social.

El CE Europa va participar dissabte de la Festa Major de la Sagrada Família tornant a jugar a futbol davant el temple que el va veure créixer.

Una temporada més, les penyes del CE Europa van disputar un partit de germanor amb les colles de Sant Medir, enguany amb victòria dolça per 0-1.

El futbol i el menjar fan un d'aquells matrimonis gairebé perfectes. L'Europa et convida a gaudir de les dues coses als seus partits a casa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

Moray acidH TEB SpecialOlympics