agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Els socis majors d'edat i amb un any mínim d'antiguitat que vulguin participar en l'Assembla, hauran de tenir el carnet al corrent de pagament.

La creació del nou carnet d'abonat no només no ha fet baixar la xifra de carnets de soci sinó que aquesta ha augmentat en paral·lel.

El CE Europa convoca als socis de ple dret a la celebració de l'Assemblea General Ordinària del 2018 el proper 29 d'octubre a la tarda.

Del 4 al 7 d'octubre es van celebrar els Jocs Special Olympics a Andorra i La Seu d'Urgell. L'Europa-ACIDH va tenir triple representació.

Els instants previs al duel Europa-Llagostera van servir de reconeixement a la col·laboració dels menuts dins la campanya escapulada.

El CE Europa tornarà a sortir al carrer per muntar un petit camp de futbol obert a tothom. Tindrà lloc demà de 16 a 19 hores.

El Nou Sardenya ha viscut aquesta tarda l'acte d'inauguració de l'exposició temporal dedicada a l'il·lustre gracienc Pompeu Fabra.

Els capitans de les plantilles masculina i femenina col·laboren en un calendari que vol donar visibilitat al projecte de Nexe.

Els joves jugadors de la base escapulada van visitar un dels centres col·laboradors de l'Europa en l'àmbit de suport social en l'esport.

Més d'un centenar de persones s'han donat d'alta de la nova modalitat de carnet d'abonat per veure els partits a casa per 50€.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics