Els presidents dels clubs implicats en el 'play-off exprés' de 3a a 2a B han parlat per a Ràdio Marca. Rescatem el fragment europeista.

Els socis i aficionats de l'Europa ja poden abonar-se, amb descompte promocional, a les emissions dels partits de Footters per internet.

Ja ha sortit al carrer i es troba disponible també en PDF el número d'agost del periòdic mensual L'Escapvlat del CE Europa.

Tots els mitjans de comunicació interessats en acreditar-se per a la propera temporada ja ho poden fer mitjançant el correu electrònic.

Una de les capitanes del primer equip femení escapulat posa veu a l'anunci promocional d'Aigües de Barcelona a la ràdio.

La propera temporada es podran seguir per internet tots els partits al Nou Sardenya i la gran majoria dels jugats fora de casa.

L'acte anual d'entrega dels Premis Campió de Ràdio Marca Barcelona va premiar jugadors i tècnics del futbol català.

El número 26 de la revista Aigües, el corresponent a abril del 2019, mostra la confiança de l'empresa en l'equip femení escapulat.

El davanter europeista Tarik Fillali té una singular i difícil història personal que el periodista Fermín Suárez ha recollit per a la ràdio.

El diari El Jardí de Sant Gervasi entrevista la davantera del Femení A de l'Europa, qui repassa l'actualitat de l'equip i la seva trajectòria.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics