Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

El club posa a la venda una rèplica de la samarreta amb què l'Europa va guanyar el Campionat de Catalunya l'any 1923.
Els socis que comprin una entrada anticipada pel Sant Andreu-Europa podran dur un acompanyant a l'Europa-Badalona de diumenge.
El club ha arribat a un acord amb Berrly per a optimitzar la gestió administrativa i la relació amb els socis, sòcies, i famílies de Base i Escola.
El Nou Sardenya ha acollit aquest matí el ja tradicional partit amistós i de germanor entre penyes de l'Europa i colles de Sant Medir.
El proper diumenge 12 de març, a les 9 del matí, es disputarà un partit de germanor entre penyes de l'Europa i colles de Sant Medir.
El CE Europa commemora el 8M amb el seu compromís innegociable amb el suport a la dona i, en especial, les dones esportistes.
Els socis i aficionats de l'Europa, així com els col·leccionistes i tothom qui vulgui fer un regal, ja pot 'comprar Europa' de manera virtual.
La colla d'Els Ben Plantats va tornar a sortir pels carrers de Gràcia per a repartir caramels matí i vespre de la diada de Sant Medir.
La colla europeista d'Els Ben Plantats es prepara per tornar a repartir caramels el proper divendres 3 de març al matí i al vespre.
El CE Europa disposarà del primer tram de carrer dedicat a un jugador de la seva història, en aquest cas el més emblemàtic de tots els temps.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics