Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Nota Legal i Codi Ètic

NOTA LEGAL DE CEEUROPA.CAT
 
  1. 1.INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, CLUB ESPORTIU EUROPA, l’informa que és titular dels llocs web: www.ceeuropa.cat. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, notifica les dades següents: CIF/NIF: G08669277,inscrit al Registre General d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya amb el nº 00406, i Domicili Social: PAU ALSINA, 140, Codi Postal: 08024. Localitat: BARCELONA, Província: BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  1. 2.USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés i ús de la pàgina web i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de CLUB ESPORTIU EUROPA, atorga la condició d'Usuari, per la que s'accepten, en navegar per la pàgina de CLUB ESPORTIU EUROPA, totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de CLUB ESPORTIU EUROPA, proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari als formularis emesos per CLUB ESPORTIU EUROPA, per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.


L’ús de la informació, serveis i dades oferts per CLUB ESPORTIU EUROPA, no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol Usuari d'Internet (hardware y software).

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús de la Web i d'aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web

.

 
CODI ÈTIC DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL
 
El CE Europa s'adhereix al Codi Ètic de la FCF
 
Descarregable i consultable AQUÍ en PDF

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell