Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Noticies FemenI 2223
Noticies CasaVicens

Cròniques

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i l'Atlético de Madrid B, els tècnic escapulat ha valorat el partit als mitjans del club.
Segona derrota de la temporada per l'Europa després de caure al minut 94 davant l'Atlético de Madrid B al Nou Sardenya (1-2).
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i l'Athletic Club C, els dos entrenadors han valorat el partit als mitjans del club.
L'Europa referma la primera plaça de la Segona RFEF després de golejar a l'Athletic Club C al Nou Sardenya (5-0).
Un cop finalitzat el partit entre el Viajes Interrías i l'Europa, els dos entrenadors han valorat el partit als mitjans del club.
Dues parts contrastades donen a l'Europa els tres primers punts de l'any al camp del Viajes Interrías (0-3).
Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i el Bizkerre, els dos entrenadors han valorat el partit als mitjans del club.
Patint en excès a la segona part, però l'Europa tanca el 2022 sumant els tres punts al Nou Sardenya davant el Bizkerre (3-2).
Un cop finalitzat el partit entre el Sárdoma i l'Europa, els dos entrenadors han valorat el partit als mitjans del club.

'Meiga' triomf!

03 Desembre 2022
El Primer Equip femení continua amb pas ferm a la Segona RFEF signant una contundent victòria (0-4) a Vigo davant el Sárdoma.

acidH TEB SpecialOlympics