Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Notícies

A la memòria col·lectiva de les rivalitats europeistes pocs ja recorden els derbis contra el nostre 'company de Vila', el Gràcia.
Coincidint amb el 100 aniversari del primer partit de bàsquet estatal, el CE Europa edita un llibret amb totes les dades històriques.
Tal dia com avui, un 8 de desembre de l'any 1922, es va jugar al camp de l'Europa el primer partit de la història del bàsquet estatal.
Un grup de socis europeistes ha format la Comissió del Centenari del bàsquet a l'Europa, encarregada d'impulsar el documental i el llibre històrics.
La temporada 2022/2023 el fins ara delegat Andreu Sánchez no exercirà aquestes funcions dins l'staff tècnic. Repassem la seva trajectòria.
El primer d'abril de l'any 1922 arribava a l'Europa un davanter fort i dur provinent del Júpiter. Es convertiria en la més gran llegenda.
Veure dones jugant a futbol sota l'escapulari no només ha tingut lloc a partir de la fundació de la secció el 2001.
Aquest diumenge l'Europa visitarà Los Pajaritos per jugar contra el Numancia... el segon Numancia contra qui jugarà a la història.
L'Europa ha jugat al llarg de més de cent anys contra 12 equips aragonesos. Tots els d'aquesta temporada seran rivals nous.
La temporada 1953/1954 va ser una campanya una mica convulsa al club amb la dimissió del president Iglesias i de tota la seva Junta Directiva.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics