agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La davantera Josepha Vercammen, un dels talents de la base del club, convocada per a tres partits de la primera fase de l'Eurocopa.

El 7 de novembre, a les 19 hores, el Nou Sardenya serà una autèntica festa per tal de presentar tots els seus equips federats i escolars.

Algunes targetes i expulsions del futbol són, sovint, evitables i innecessàries. Com reacciona el club internament amb les sancions?

El canal oficial de YouTube del CE Europa entrevista, en una peça de cinc minuts, la jugadora, entrenadora i coordinadora Victòria Haces, 'Nany'.

L'Europa organitzarà una gran festa en format 'show' per a presentar tota la seva base el proper dijous 7 de novembre a les 19 hores.

Els dos equips femenins que quedan per començar a disputar partits oficials s'estrenaran aquest cap de setmana en la competició de lliga.

L'actual jugadora de la primera plantilla femenina s'encarregarà d'aquesta secció del club donada la futura maternitat de Sandra Teixidó.

Falten pocs dies per a que ja estiguin en marxa totes les competicions. Els equips de base ja tenen representants en forma de capitans.

Una temporada més la secció de futbol femení del CE Europa posa a disposició el carnet de col·laborador per només 20€.

En aquest article repassem la llista d'equips del club, la seva divisió i els membres del cos tècnic per a totes les plantilles federades de base.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics