La Federació Catalana de Futbol ha aprovat la data inicial per a les categories de base que no siguin d'àmbit estatal.

L'Europa premiarà els abonats que passin a condició de soci i els socis que duguin un nou soci al club amb un 20% de descompte als dos.

El Campus Femení del Club Esportiu Europa ha registrat un gran demanda de places. Només queden les darreres places disponibles.

Aquest 2020 està marcat per les limitacions arran de la Covid-19. Indiquem els passos a seguir per provar d'ingressar al club.

Va agafant cada vegada més forma la composició de la plantilla del Femení A escapulat: ja hi ha 15 futbolistes confirmades.

Repassem, equip per equip, la classificació final i l'afectació de les resolucions federatives a totes les plantilles de la base gracienca.

L'organisme federatiu ha resolt les competicions que depenen del seu control sense descensos, un factor que beneficia el club.

Les resolucions adoptades avui per la RFEF determinen que totes les lligues regulars estatals resten finalitzades de forma definitiva.

L'ens federatiu aprova no finalitzar les lligues de base i sènior. Properament decidirà amb els clubs què es fa amb els ascensos i descensos.

Si no queda més remei que entrenar a casa, es fa. Els jugadors i tècnics de l'Europa us mostren diferents tipus d'entrenaments.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics