agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

El pont del 6 i 8 de desembre deixarà sense competició totes les lligues exceptuant la màxima categoria del futbol juvenil.

Els instants previs al partit de Tercera Divisió entre l'Europa i el Peralada van servir per donar lectura al manifest del món de l'esport.

La jugadora, entrenadora i coordinadora 'Nany' Haces llegirà un manifest institucional abans del partit de Tercera Divisió al Nou Sardenya.

El número de novembre del periòdic L'Escapvlat ofereix una doble pàgina d'entrevista a dos jugadors fets a casa: Clara Clemente i Ignasi Varona.

Heu vist mai el Nou Sardenya des de l'aire? Us oferim un curt vídeo amb imatges des del cel de la darrera presentació del planter.

No vas poder assistir a la festa? Ho vas fer i voldries recordar-la? T'oferim íntegrament l'hora i nou minuts de presentació del planter.

Hi haurà un abans i un després de les presentacions del Futbol Formatiu i Escola del CE Europa després de la festa celebrada ahir.

Les jugadores del Femení B van disputar ahir un amistós contra el combinat català sub'15 (0-0) que es va jugar al Complex Esportiu Olímpia.

El Nou Sardenya ja té tot a punt per acollir la gran festa de presentació del Futbol Formatiu federat i l'Escola de Futbol del CE Europa.

El proper dijous 7 de novembre, a les 19 hores, es presentarà tota la base del club en un format mai vist fins ara al Nou Sardenya.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics