agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Si no queda més remei que entrenar a casa, es fa. Els jugadors i tècnics de l'Europa us mostren diferents tipus d'entrenaments.

Els futbolistes del CE Europa són gent 'fit' i no s'aturen tot i el confinament. A Twitter teniu la mostra d'alguns dels exercicis físics fets a casa.

Estem obligats a quedar-nos a casa, però no per això deixarem de fer esport! L'Europa t'ofereix unes rutines per mantenir la forma.

Jornada d'intervencions quirúrgiques al futbol femení. Dues jugadores han estat operades amb èxit de les seves lesions.

La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya ha acollit aquest migdia l'acte de signatura del nou acord entre les dues entitats.

L'Ajuntament de Barcelona manté activat el Pla Bàsic d'Emergència municipal per ventades en fase d'alerta. No hi haurà entrenaments.

Repassem en aquest article com es troben classificats tots els equips federats a poc de tancar totes les primeres voltes.

El Camp de l'Àliga va servir d'escenari per a la realització' d'unes jornades de tecnificació per als femenins B, C i futbol 7.

El pont del 6 i 8 de desembre deixarà sense competició totes les lligues exceptuant la màxima categoria del futbol juvenil.

Els instants previs al partit de Tercera Divisió entre l'Europa i el Peralada van servir per donar lectura al manifest del món de l'esport.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics