agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Si no queda més remei que entrenar a casa, es fa. Els jugadors i tècnics de l'Europa us mostren diferents tipus d'entrenaments.

Els futbolistes del CE Europa són gent 'fit' i no s'aturen tot i el confinament. A Twitter teniu la mostra d'alguns dels exercicis físics fets a casa.

Estem obligats a quedar-nos a casa, però no per això deixarem de fer esport! L'Europa t'ofereix unes rutines per mantenir la forma.

El CE Europa emet un nou comunicat en relació a les novetats decretades pels organismes oficials al voltant del virus Covid-19.

El Futbol Formatiu del club passa per les seves mans. Ramon Gatell és el nom propi de la coordinació esportiva federada de l’entitat.

La sala de premsa de l'estadi va acollir ahir a la tarda les darreres conferències de la nutricionista Laura I. Arranz per a famílies.

L'Ajuntament de Barcelona manté activat el Pla Bàsic d'Emergència municipal per ventades en fase d'alerta. No hi haurà entrenaments.

Repassem en aquest article com es troben classificats tots els equips federats a poc de tancar totes les primeres voltes.

El guanyador del concurs organitzat durant la passada presentació de l'Escola de Futbol i el Futbol Formatiu ja ha recollit el seu premi.

El pont del 6 i 8 de desembre deixarà sense competició totes les lligues exceptuant la màxima categoria del futbol juvenil.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics