Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


El jugador gracienc, format a la base del Club Esportiu Europa, s'ha estrenat de titular en competició continental contra l'Anderlecht.

El segon equip masculí cadet del club està signant una temporada brillant havent guanyat tots els partits disputats fins a la data.

El Nou Sardenya i el Camp de l'Àliga anul·len, per culpa del vent, les seves activitats de tarda per a aquest dimarts 17 de gener.

Capità de la generació de 2004, Tomás Tribó ha tornat a disputar un partit oficial després d'onze mesos.

L'exjugadors escapulat, qui va militar a la base gracienca fins la categoria infantil, s'ha estrenat a l'elit amb el Cádiz.

Dos jugadors de l'Infantil B masculí, dues futbolistes de l'Infantil A i una jugadora de l'Aleví A van prendre part de la competició.

Durant dos anys i mig, Capdevila ha estat al capdavant dels més menuts dels federats. Marc Alegre serà el seu substitut.

En aquest article repassem la llista d'equips del club, la seva divisió i els seus tècnics per a totes les plantilles federades de base.

El futbolista del Juvenil B va tornar als terrenys de joc aquest passat dissabte protagonitzant un moment èpic amb els seus companys.

La samarreta escapulada dels equips masculins de Futbol 7 està patrocinada per Fruiteries Moreno. L'estrena, triomfant!

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics