La Federació Catalana de Futbol ha aprovat la data inicial per a les categories de base que no siguin d'àmbit estatal.

Albert Clavero i Marc Alegre emprenen nous camins esportius i el seu lloc a la coordinació recaurà en Nil Capdevila i Jaume Mañosa.

Marc Alegre tanca una etapa al CE Europa per emprendre un nou repte esportiu i ha volgut acomiadar-se dirigint-se a l'europeisme.

Aquest 2020 està marcat per les limitacions arran de la Covid-19. Indiquem els passos a seguir per provar d'ingressar al club.

Repassem, equip per equip, la classificació final i l'afectació de les resolucions federatives a totes les plantilles de la base gracienca.

L'organisme federatiu ha resolt les competicions que depenen del seu control sense descensos, un factor que beneficia el club.

Des del despatx, els responsables formatius del CE Europa no deixen de treballar i planificar diferents possibles escenaris.

L'ens federatiu aprova no finalitzar les lligues de base i sènior. Properament decidirà amb els clubs què es fa amb els ascensos i descensos.

Amat Editorial sorteja un llibre que pot ajudar-te en la nutrució esportiva, la teva o la dels teus fills. Com pots fer per guanyar-lo?

Si no queda més remei que entrenar a casa, es fa. Els jugadors i tècnics de l'Europa us mostren diferents tipus d'entrenaments.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics