agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Poc a poc es van sumant equips federats del club a la disputa de les respectives lligues regulars. Tres equips més debuten aquest cap de setmana.

Sis fisioterapeutes seran els responsables de cobrir diferents equips i horaris del Futbol Formatiu masculí i femení del CE Europa.

Després de posar-se en marxa Primer Equip, Femení A, Filial i Juvenil A, aquest cap de setmana s'estrenen en lliga el Juvenil B i Juvenil C.

Tots els equips de base del CE Europa ja es troben en plena pretemporada. Per amenitzar-la, no tots els entrenaments són de futbol.

Els responsables de la nova aplicació multimèdia que ajuda els entrenadors en el seu treball diari han fet una sessió al Nou Sardenya.

Ca la Chus, el bar de l'estadi, va ser l'escenari d'un sopar de retrobament de tots els entrenadors del club per a la temporada 2017/2018.

De mica en mica tots els equips formatius del Club Esportiu Europa tornen als entrenaments per preparar l'inici de la lliga. Torn pels cadets A i B.

Poc a poc es van incorporant a la feina dels entrenaments els diferents equips formatius de l'Europa. Avui és el torn pel Juvenil B i Juvenil C.

La Federació Catalana de Futbol ha notificat al Club Esportiu Europa l'ascens de categoria del Benjamí E gracienc de Tercera a Segona Divisió.

Coneguts els primers amistosos del Primer Equip gracienc, també l'Europa B i el Juvenil A comencen a tancar acords per disputar partits.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics