agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Aquest 2020 està marcat per les limitacions arran de la Covid-19. Indiquem els passos a seguir per provar d'ingressar al club.

Repassem, equip per equip, la classificació final i l'afectació de les resolucions federatives a totes les plantilles de la base gracienca.

L'organisme federatiu ha resolt les competicions que depenen del seu control sense descensos, un factor que beneficia el club.

Des del despatx, els responsables formatius del CE Europa no deixen de treballar i planificar diferents possibles escenaris.

L'ens federatiu aprova no finalitzar les lligues de base i sènior. Properament decidirà amb els clubs què es fa amb els ascensos i descensos.

Amat Editorial sorteja un llibre que pot ajudar-te en la nutrució esportiva, la teva o la dels teus fills. Com pots fer per guanyar-lo?

Si no queda més remei que entrenar a casa, es fa. Els jugadors i tècnics de l'Europa us mostren diferents tipus d'entrenaments.

Els futbolistes del CE Europa són gent 'fit' i no s'aturen tot i el confinament. A Twitter teniu la mostra d'alguns dels exercicis físics fets a casa.

Estem obligats a quedar-nos a casa, però no per això deixarem de fer esport! L'Europa t'ofereix unes rutines per mantenir la forma.

El CE Europa emet un nou comunicat en relació a les novetats decretades pels organismes oficials al voltant del virus Covid-19.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics