agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

L'Europa organitzarà una gran festa en format 'show' per a presentar tota la seva base el proper dijous 7 de novembre a les 19 hores.

Falten pocs dies per a que ja estiguin en marxa totes les competicions. Els equips de base ja tenen representants en forma de capitans.

En aquest article repassem la llista d'equips del club, la seva divisió i els membres del cos tècnic per a totes les plantilles federades de base.

Sovint és bo trencar la rutina i això és el que van fer ahir els jugadors dels equips del Futbol 7 gracienc pujant al temple del Tibidabo.

Els equips de base del CE Europa que encara no han començat pretemporada ho faran el proper dilluns 2 de setembre.

El Futbol Formatiu del CE Europa ja té definits tant l'estructura com l'organigrama de treball de la propera temporada esportiva.

Durant la darrera setmana del mes d'agost iniciaran la seva particular pretemporada els equips formatius de l'Infantil A i l'Aleví A.

La plantilla del Cadet A de l'Europa començarà els seus entrenaments de pretemporada el proper dimecres dia 21 d'agost.

El Juvenil B i Juvenil C de l'Europa ja es preparen per posar-se en marxa. Seran els primers en fer-ho rere els quatre principals equips.

El Sant Andreu va guanyar el campionat aleví Xè Memorial Xavier Vallejo i el Cornellà la IIa edició del torneig benjamí.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics