Triomf en l'últim test

08 Setembre 2019 Redacció
Pili Porta, autora del primer gol gracienc, en una imatge d'arxiu d'aquest estiu Pili Porta, autora del primer gol gracienc, en una imatge d'arxiu d'aquest estiu Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Femení A de l'Europa va tancar ahir la seva particular pretemporada amb un triomf a domicili contra el Fontsanta-Fatjó pel marcador d'1-2.

Amistós · 07/09/19 · 20 hores

FONTSANTA-FATJÓ
1 - 2 EUROPA

Duel intens contra un conjunt de divisió inferior i on va faltar encert en els darrers metres. Al quart d'hora de partit i en la primera arribada clara local, el Fontsanta-Fatjó va obrir la llauna aprofintant un córner. Deu minuts més tard, Anabel va robar una pilota i va ser objecte de penal, una pena màxima que va aprofitar Pili Porta per empatar el partit.

A la represa, l'Europa va agafar molt més ritme en el joc, permetent només alguna contra local. Fruit d'una falta lateral, al minut 60, Kaky va caçar un rebot amb el cap fent l'1-2 final. El matx va acabar amb domini escapulat, tot buscant un tercer gol que no va arribar.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

FONTSANTA-FATJÓ: Natsumi, Cristina, Ariana, Andrea Altmann, Nerea, Berta, Jèssica, Melissa, Maria Inés, Sònia i Patricia... Van completar el partit i la convocatòria: Andrea Blázquez, Paula, Irene, Sofia i Raquel.

EUROPA:
Gigi, Moyano, Kaky, Itziar, Pili Porta, Laia, Andrea Porta, Abad, Anabel, Cos i Clàudia... Van completar el partit i la convocatòria: Zaira, Júlia, Farreras, Carlota i Sandra.

ÀRBITRE: Agustí Farizo Boada (Baix Llobregat).