Triomf en el darrer amistós a casa

25 Agost 2019 Àngel Garreta
Bon partit entre els dos equips Bon partit entre els dos equips Àngel Garreta

Només un partit li resta a la pretemporada del Primer Equip. En el penúltim duel, triomf contra l'Horta (1-0) al Nou Sardenya.

Amistós · 24/08/19 · 19:30 hores · Estadi Nou Sardenya · 175 espectadors

1
- 0
HORTA

L'estiu esportiu comença a entrar en la seva recta final i ahir al vespre, a Gràcia, la primera plantilla masculina de l'Europa va tancar la carpeta d'amistosos al Nou Sardenya amb un triomf al derbi. Només restarà una visita a Figueres com a cloenda de la pretemporada i dedicar-se ja, plenament, a la competició oficial: la lliga.

Després d'uns minuts inicials de tempteig, el primer ensurt de la tarda sobre una de les dues porteries va caure a l'àrea local quan Uri Vives va sortir a refusar una pilota dividida en el bot, va topar amb un rival però l'àrbitre no va assenyalar res. El mateix porter del conjunt gracienc, però, va ser ràpid per tal d'agafar la pilota en segona instància.

Passat el quart d'hora, centrada de Sergi Monsó per a la rematada de primeres d'Alfons Serra, obligant al porter Yamandú a reaccionar ràpid i enviar la pilota a córner en una gran intervenció. Al minut 21, gol ben anul·lat a Sergi Monsó per fora de joc.

El primer temps va tenir color europeista i, en el tram final, tant Alfons Serra com Monsó podrien haver obert el marcador. El primer va veure com un defensa li frenava la rematada final sol davant el porter i el punta no va encertar a enviar entre pals una rematada tot sol a l'àrea gran.

Al quart d'hora de la represa l'Europa va demanar penal en una falta servida per Alfons Serra al segon pal per a la internada en cursa d'Àlex Cano. Aquest, agafat per l'exeuropeista Vives, va caure a l'àrea, però l'àrbitre no va observar cap infracció. Al minut 61, opció clara per a l'Horta però Narcís Barrera, amb tot a favor al punt de penal, no va encertar dins la porteria.

La resposta gracienca va ser l'únic gol del partit: falta directa executada a la perfecció per David Jiménez, ajustant el cuir a la base del pal de la barrera, impossible d'aturar per Ruben, porter dels hortencs a la segona part. La darrera ocasió del matx, pels visitants: falta directa de Narcís Barrera, molt a prop de la frontal, que Uri Vives, ràpìd en la reacció, va refusar amb els punys per deixar la porteria a zero.

EUROPA: Uri Vives, Guillen, Castell, Cano, Gabi López, Uri, Kilian, Josa, Sergi Monsó, Alfons Serra i Joel Jorquera... Van completar el partit la convocatòria: Sergi Pastells, Marc Priego, Varona, Miki Puerto, Li, David Jiménez, Alberto, Xavi Lao, Osorio, Kengo i Albert Martí.

HORTA: Yamandú, Adri, Castillo, Arnau, Coro, Vives, Gaudioso, Joan, Sergio Bermúdez, Marc Rio i Erik... Van completar el partit i la convocatòria: Ruben, Aleix Arenas, Barrera, Mateo, Manrique, Brian, Peke, Alfi i Santolalla.

ÀRBITRE: Alejandro Carrillo Vílchez (Barcelona), assistit per Enric Montero Casado i Xavier Calvo Arandes (del mateix col·legi).