Notícies

En marxa!

19 Juliol 2018
La primera plantilla de l'Europa va començar ahir a la tarda els entrenaments de pretemporada amb una primera sessió de reconeixement.
El nou jugador de la primera plantilla, Josemi Pedrosa, ha volgut dirigir unes paraules a l'afició del seu nou club en forma de comunicat oficial.
El Primer Equip gracienc suma un nou efectiu a la composició de la plantilla 2018/2019, l'extrem Èric López procedent del Granollers.
El Primer Equip de l'Europa es troba a un dia de tornar a vestir-se de curt i realitzar la seva primera sessió d'entrenaments.
La primera plantilla escapulada comptarà amb un quart central, Oumar Bah, que aquesta temporada ha defensat el Vilassar de Mar.
El conjunt escapulat reforça l'atac amb un davanter de projecció i amb experiència a Segona B i en Copa del Rei contra equips de Primera.
La primera plantilla del club escapulat reforça la zona del davant amb l'arribada de Josemi Pedrosa, extrem del Platges de Calvià.
Al web oficial del club hi ha disponible, jornada a jornada i temporada a temporada, les cròniques i fitxes de tots els partits.
A falta de tancar definitivament la primera plantilla, un mínim de 8 jugadors de la mateixa s'han format a la base del club escapulat.
Pendent de decidir-se l'horari de L'Hospitalet-Europa de Copa Catalunya, queda anul·lat l'amistós a Palamós del dia 28.