agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

Després d'una jornada de descans per efectes del calendari, repassem l'inici de la lliga amb un dels capitans de l'equip, Alberto González.
Tots els partits de lliga com a local fins a final de temporada (tret d'incidències o mandat federatiu) es jugaran a les dotze del matí.
La darrera vegada que l'Europa va marcar i guanyar per 4 gols lluny del Nou Sardenya va tenir lloc el setembre del 2017.
El seu gol va donar tres punts importants a l'Europa en el primer triomf de la lliga. Parlem del partit, la seva lesió i la temporada amb Varona.
Debutar, fer la passada del gol decisiu del matx i sumar un triomf molt important. No podia ser millor l'estrena a Tercera d'Àlex Soto.
El Primer Equip de l'Europa ja coneix el dia i hora de disputa dels partits de la jornada 4 i 5 del campionat de lliga contra San Cristóbal i Santboià.
Un equip mixt de l'Europa entre jugadors de la primera plantilla de Tercera i futbolistes del Filial ha caigut derrotada a Esplugues de Llobregat (1-0). 
La primera plantilla escapulada jugarà un partit amistós al terreny de joc del Can Vidalet demà dimarts 28 d'agost a les vuit del vespre.
Com és habitual en els inicis de temporada, pel factor calor, els partits es juguen per la tarda. L'Europa-Prat tindrà lloc el dia 2 a les 19 hores.
El tècnic de la primera plantilla, David Vilajoana, ha valorat l'estat actual de la seva plantilla un cop estrenada la primera jornada del campionat.