agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

El central i capità de la primera plantilla escapulada, Àlex Cano, es mantindrà dues setmanes fora de la rutina dels entrenaments.
L'extrem gracienc Carlos Torrentbó ha estat operat del lligament creuat del genoll de la cama esquerra, una de les pitjors lesions.
Europa i Ascó jugaran el proper dimecres 20 de març en jornada marcada al calendari com intersetmanal. Ja hi ha horari definitiu confirmat.
Dos partits en diumenge, un en dissabte, dos d'ells pel matí i un per la tarda. És el calendari immediat de les tres properes jornades.
L'Europa ha signat un marcador boig en el seu compromís internacional contra el Qingdao Huanghai (5-4) juga al CAR de Sant Cugat.
El calendari de lliga fa descansar l'Europa el proper cap de setmana. Per no perdre ritme, disputarà un amistós aquest dimecres.
L'Espanyol, club propietari de la fitxa de Fode, ha exercit el seu dret de recuperació del jugador per cedir-lo a un club de Segona B.
L'Europa mou el 'mercat d'hivern' amb una incorporació en una de les línies del joc on ha tingut més baixes aquesta temporada.
El proper diumenge visita Gràcia el San Cristóbal. Quines xifres té a casa l'Europa contra equips que no s'ha trobat a Tercera?
El migcampista Javi Prats suma tota una vida lligada a l’Europa i aquest any ha entrat de ple com a titular al Primer Equip gracienc.