Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa fa pinya

22 Octubre 2015 Àngel Garreta
Els jugadors de la primera plantilla assajant la pinya Els jugadors de la primera plantilla assajant la pinya Àngel Garreta

El vespre d'ahir dimecres va ser especial pel Primer Equip de l'Europa. Convocats per a un entrenament ordinari, els jugadors no es van vestir de curt i van desplaçar-se al carrer Alzina per fer pinya a l'assaig dels Castellers de la Vila de Gràcia.

Club i cos tècnic van preparar una sorpresa als jugadors, marxant del Nou Sardenya per adreçar-se a la seu dels castellers graciencs (CVG). Allà, tots els integrants de la plantilla i 'staff' van rebre una constructiva xerrada sobre la història, importància social, esforç en comú i superació del món casteller a càrrec de les castelleres Aïda Tarragó i Helena Pons.

Un cop a la sala d'assaig i amb la faixa ben ferma a la cintura, jugadors, entrenadors i auxiliars van poder gaudir de diversos assajos de castells i van acabar formant part, per torns, de la pinya que ajudava a subjectar-los. Sens dubte, una jornada d'entrenament ben diferent i carregada de valors col·lectius positius.

Galeria d'imatges

Click to enlarge image 151022-castellers-01.jpg

Cares de sorpresa. No hi havia entrenament? On anem? / Galeria: Àngel Garreta