Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Gianni: "L'Europa no només exigeix, primer t'obre les portes i et dóna la mà"

21 Octubre 2015 Àngel Garreta
Gianni en un partit d'aquesta temporada al Nou Sardenya Gianni en un partit d'aquesta temporada al Nou Sardenya Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

És un dels noms propis de les darreres setmanes a la primera plantilla del conjunt escapulat. Ha jugat tots els minuts de la lliga i suma 361 minuts sense encaixar cap gol. La pàgina web del club entrevista el porter de l'Europa, Ian 'Gianni' Cassaro.

Va arribar al club gracienc al mercat d'estiu cedit per l'Olot de Segona B i agafant el relleu d'un nom il·lustre com el de Rafa Leva. En nou jornades de lliga és el porter que menys vegades ha recollit una pilota del fons de la xarxa al grup V de Tercera Divisió. Exigent i autocrític, Gianni només té paraules d'elogi per l'entitat i pel treball defensiu dels seus companys. Inconformista, parla en plural quan afirma que tota la plantilla esperava un xic més a les actuals altures d'aquest inici de temporada, a la vegada que està convençut que el treball i creixement de l'equip aniran a l'alça.

Des del portal oficial del club hem preguntat al porter europeista sobre els seus companys, l'acollida al vestidor i l'adaptació al sistema, la seva actual situació de porter menys golejat, el seu destacat joc de peus i quines són les seves primeres impressions dins aquesta històrica entitat. Teniu la conversa sencera en els sis minuts de l'àudio que podeu escoltar a continuació.