Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

El teu carnet de soci et pot sortir al 50%... o totalment de franc!

15 Agost 2016 Redacció
El cartell de la campanya de socis 2016/2017 El cartell de la campanya de socis 2016/2017 CE Europa (Jofre Mañé)

El CE Europa engega una campanya de socis amb ofertes, bonificacions i una rebaixa de preus en els sectors d'abonament destinats a la gent més jove.

Al marge de congelar la majoria de quotes i no pujar el preu de cap modalitat, el club aposta per una sensible rebaixa en dues categories, les que afecten a la gent més jove, la franja d’edat que més necessita qualsevol club modest per regenerar-se socialment. D’una banda, el preu infantil per a socis de 0 a 17 anys passa de 40 a 35 euros. D’altra banda, la modalitat jove pateix dues modificacions: el preu baixa dels 80 als 75 euros i la franja d’edat que abarca aquest carnet s’amplia: dels anteriors 18 a 25 anys enguany passa a encabir els socis entre 18 i 30 anys. Es poden consultar tots els preus actualitzats aquí. Els nous carnets o renovats de l'any anterior i totes les gestions d'aquesta nova campanya es poden tramitar a partir del dimecres 17 d'agost a les oficines.

El teu carnet et pot sortir gratis!

La nova campanya de socis pot provocar que a una persona li surti el carnet de franc. Tot soci actual del club o qualsevol que s’hi apunti per primera vegada i porti un amic, familiar o conegut a fer-se soci -per a la mateixa modalitat de carnet o superior- veurà rebaixat el cost del seu carnet al 50%. Si aquesta persona porta no només un, sinó dos socis nous dins la mateixa categoria o superior, tindrà el carnet completament de franc. Una oferta ideal per a familiars i també amics. La campanya té validesa des del 17 d'agost i fins al divendres 30 de setembre.

160815 campanya 1


#HoPortemDins

Ho portem dins. Portem dins el club i tot el que representa. Portem dins el blau escapulari, fet del color de Gràcia. Portem dins la Vila que defensa l’Europa. Portem dins el futbol modest, de proximitat, de contacte real amb l’afició. Portem dins la nostra història, perquè no cal oblidar d’on venim. Portem dins el futur i les ganes de seguir creixent. Portem dins un cert aire de romanticisme amb una manera d’entendre el futbol que s’allunya de la distància amb l’aficionat i del pur mercantilisme de les categories d’elit. Portem dins que ser aficionat del futbol passa, al nostre entendre, per ser de l’equip de casa. Nosaltres ho portem dins, però volem que molta més gent també fiqui dins el seu cap i el seu cor una llavor de sentiment europeista, present i viu, presencial i constant. És per això que, amb una crida als sentiments profunds i a les reivindicacions clàssiques, l’Europa engega una nova campanya sota el lema ‘Ho portem dins’, amb la mateixa etiqueta per a xarxes socials.

El capità Cano, símbol de la campanya

La fotografia que acompanya la campanya de captació de socis del CE Europa no és casual. El capità Àlex Cano (enguany complint la vuitena temporada al club) és la imatge al camp del club. Jugador implicat, respectat pels rivals, entregat, ànima del vestidor, representant dels companys com a capità i hereu dels valors que això representa, com amb anterioritat ho van ser Àlex Delmàs, Fernando Núñez o Xavier Lucas. Cano és l’ídol de l’afició, qui parla en nom dels futbolistes en actes oficials del club, qui s’implica en aquests (com repartint caramels per Sant Medir). És, en definitiva, qui representa al 100% el concepte ‘ho portem dins’. Al pòster, Cano assenyala l’escapulari, la samarreta, el sentiment interior cap a l’Europa. La fotografia va ser realitzada en el partit Europa-San Fernando de play-off d’ascens a Segona B, on Cano -cinquè jugador amb més partits de la història del club- va fer l’1-0 d’aquell partit. Amb 33 gols a l’Europa (tot i ser central), també és un dels 25 màxims golejadors de tots els temps.

Un carnet amb avantatges

Ser soci de l'Europa no només pot sortir ara millor de preu en modalitat jove i/o si s'aporten nous socis a l'entitat, sinó que el propi carnet dóna dret a entrades a camp contrari a meitat de preu (5€) amb tots aquells altres clubs amb què el CE Europa té acord de col·laboració i també permet descomptes i promocions amb els serveis de totes les empreses col·laboradores de l'entitat.