agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

Des del portal web oficial fem un recordatori a tots els socis, aficionats, jugadors i familiars sobre el canvi d'hora aquesta nit.
Dol europeista per la mort de qui va defensar 67 vegades la samarreta de l'Europa en partit de lliga, Francisco Camacho Núñez, als 81 anys.
Un mes i mig després d’agafar el comandament del club, els mitjans oficials entrevisten per primera vegada el nou president, Víctor Martínez.
Totes les persones interessades en col·laborar econòmicament per a aquest projecte cultural ho podran fer els propers 35 dies.
Aquest diumenge se celebra la marató de la ciutat de Barcelona i això pot afectar a la mobilitat de jugadors i famílies de cara als partits.
El vespre d'ahir dijous va reunir el gruix de la societat civil i cultura de Gràcia per engegar els actes d'homenatge a Albert Musons.
La Junta Directiva del CE Europa posa a disposició i consulta l'esborrany de l'acta de l'Assemblea General de 13 de desembre del 2016.
Els socis Ramon Torrellas i Fidel Bernabeu s'incorporen a una ampliada nova Junta Directiva amb totes les branques definides.
La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya ha acollit l'acte d'explicacions al soci de la pèrdua, per part del club, de la gestió del Camp de l'Àliga.
La Junta Directiva del CE Europa emet un comunicat oficial dirigit a socis i famílies dels equips que entrenen i competeixen al Camp de l'Àliga.