agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

El CE Europa emet un comunicat públic en defensa de les llibertats arran dels actes que envolten la nostra societat els darrers dies.
La revista semestral de la Plataforma per la Llengua dedica, en el seu interior, dues pàgines al treball realitzat fa uns mesos a l'Europa.
El teatre dels Lluïsos de Gràcia va ser l'escenari, ahir a la tarda, de la celebració gracienca de la Diada Nacional de l'Onze de Setembre.
La Festa Major de la Salut, que es troba en marxa des de fa dos dies i durarà fins al dia 11, realitzarà el pregó avui a les 20 hores a Verdi.
Els socis hauran de fer servir el renovat carnet 2017/2018 per accedir al partit d'aquest dissabte a la tarda contra el Castelldefels.
La campanya de recollida d'aliments que van impulsar Europa i Festa Major de Gràcia va culminar ahir a la tarda amb l'entrega del menjar.
Els socis de ple dret de l'Europa i amb carnet renovat pel curs 17/18 estan convocats a l'assemblea que se celebrarà a El Centre.
Els instants previs del partit de lliga Europa-Terrassa de Tercera Divisió van servir per mostrar al públic el nou vehicle oficial de l'Europa.
La sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya canviarà de cara per adaptar-se a una millor visibilitat amb renovació del mobiliari i plafons.
Fruit de l'acord de conveni amb Autolica Industriales, concessionari oficial Mercedes-Benz, el club disposa d'una nova eina de transport.