Notícies

Els socis i sòcies de l'Europa van celebrar l'aniversari del club en el marc d'entrega d'insígnies a la fidelitat de 25, 50 i 75 anys de carnet.
El Nou Sardenya disposa del seu primer logo que l'identificarà en tot tipus de cartelleria i promocions. És obra de l'exjugador Dani Pujol.
El dia 5 de juny del 1907 es va fundar l'Europa a tocar de la Sagrada Família. Avui l'entitat celebra el seu 111è aniversari amb un sopar.
Carles Coll i Closa ha mort avui a l'edat de 89 anys. Des de jove va ser un dels europeistes més fidels i implicats amb el seu club.
El termini de compra de tiquet per a la Diada del Soci que tindrà lloc el 5 de juny a El Centre, expira avui. Reserva ja el teu tiquet!
El CE Europa i Nytta Sport, centre 'premium' d'entrenament personal i salut, signen un acord de col·laboració per a futbolistes i socis.
El dia de l'aniversari del club, el proper 5 de juny, l'Europa entregarà insígnies a la fidelitat dins el marc del sopar de la Diada del Soci.
El club retrà homenatge als socis que celebrin enguany 25, 50 i 75 anys consecutius de carnet i fidelitat als colors de l'entitat.
Tal com manen els Estatuts del club, tres socis formen la Comissió de Disciplina Social, encarregada de vetllar en cas de conflictes.
Els socis i aficionats de l'Europa, així com els amants de la història i l'estadística, tenen al seu abast la de l'Europa per 5 euros.