Notícies

L'Europa vol expressar el seu més sentit condol a la família i amics de de Francesc Martínez de Foix, impulsor de l'Europa-ACIDH, que ens ha deixat a l'edat de 63 anys.
El CE Europa i l'empresa Instaldeco han arribat a un acord de patrocini que s'allargarà durant tot el mandat de l'actual Junta Directiva.
Contactar de forma directa i sense filtres amb l'àrea del club que pertoca agilitza qualsevol tipus de resposta i gestió futura.
L'empresa CenturyXXI XARXA organitza un partit benèfic protagonitzat per la Guàrdia Urbana i els cossos de bombers de Barcelona i la Generalitat.
Les oficines i administració del CE Europa romandran tancades aquest divendres 23 de juny. Tornaran a obrir el dilluns dia 26 al matí.
La Taula d'Entitats de Gràcia organitza una conversa sobre la revolta democràtica amb Bel Olid i Antoni Bassas als Jardinets de Gràcia.
L'Institut de la Còrnia i d'Oftalmologia, l'ICOF, amplia el seu conveni 'soci 1907' amb el CE Europa per a una temporada més.
El CE Europa i Autolica Industriales, concessionari oficial Mercedes-Benz han arribat a un acord pels propers quatre anys.
El 5 de juny de l'any 1907 va fundar-se el nostre club. Avui estem de celebració del nostre 110è aniversari. Felicitats a tots els europeistes!
El director fundador del Diari Ara i popular periodista Carles Capdevila, mort als 51 anys, va tenir una estreta relació amb el CE Europa.