agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

Els socis i aficionats de l'Europa, així com els amants de la història i l'estadística, tenen al seu abast la de l'Europa per 5 euros.
El CE Europa torna a organitzar, amb motiu de la Festa Major de la Sagrada Família, partidets 3x3 i circuits davant el temple.
Als 85 anys ens deixa un dels noms propis de l'ascens de l'Europa a Segona la temporada 1962/1963, Ángel de Tomás Aguirre.
Després d'uns mesos de reforma, la sala de premsa de l'estadi Nou Sardenya comença a completar el seu nou aspecte funcional.
Dins el menú corresponent dels quatre principals equips del club es poden consultar tots els resultats i cròniques de la respectiva lliga.
Des del portal web oficial fem un recordatori a tots els socis, aficionats, jugadors i familiars sobre el canvi d'hora aquesta nit.
El Club Esportiu Europa ha rebut una sanció econòmica a instàncies de l'acta del partit de Lliga Nacional juvenil del passat dissabte.
El Club Esportiu Europa lamenta la pèrdua, els darrers dies, de dos dels seus socis: Maria Rosa Melció i Juan Luís Ocaña.
Els cotxes particulars i els autocars pels equips locals i visitants veuran afectada la seva mobilitat les properes setmanes.
La colla d'Els Ben Plantats del Club Esportiu Europa presenta tres novetats pel recorregut d'enguany de Sant Medir 2018.