agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

A l'edat de 74 anys ha mort Ignasi Rojas Vazco, qui va disputar 3 temporades a la divisió de plata del futbol estatal amb l'escapulada.
Ens deixa als 88 anys Luís Cid Pérez, conegut esportivament com 'Carriega', tècnic de l'Europa la temporada 1965/1966 a Segona Divisió.
La Federació Catalana de Futbol, mitjançant el Comitè Tècnic d'Àrbitres, ha encarregat la traducció al català de les regles del joc.
La totalitat dels metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes són els encarregats d'explicar les lesions més freqüents del futbol.
El 31 de gener del 2017 es va proclamar, de forma oficial, un nou president del Club Esportiu Europa. Un any després Víctor Martínez fa balanç.
A partir de l'1 de febrer i en horari de tarda, els socis podran consultar l'esborrany de l'acta a les oficines del CE Europa.

Bon any 2018!

01 Gener 2018
Canvia l'any però no les il·lusions, les motivacions, els reptes i els objectius. Des del club, els millors desitjos a tots per a aquest 2018!.

Resum de l'any 2017

31 Desembre 2017
L'any 2017 ha generat moltes notícies a nivell europeista. Repassem en aquest article les més destacades d'aquests 12 darrers mesos.
El final de l'any 2017 ens deixa la trista pèrdua del directiu que va fer possible la idea base de les actuals instal·lacions de l'estadi escapulat.
El Club Esportiu Europa vol desitjar-vos a tots un molt bon Nadal i unes molt bones festes al costat de les persones més estimades.