agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Notícies

L'Europeisme mostra el seu dol per la pèrdua, ahir, de Cristina Armillas, mare de l'actual entrenador del Juvenil A del club.
El soci Ramon Vergés rebrà un homenatge públic aquest diumenge (10:15 hores, sala de premsa) i tindrà un grup d'història al seu nom.
El derbi del diumenge 12 de novembre entre l'Europa i el Sant Andreu tindrà una logística diferent a altres duels de la lliga.
El prestigiós Institut de la Còrnia i d’Oftalmologia (ICOF) ofereix revisions i tractaments especials per a tota la família europeista.
La col·laboració entre el club i la Clínica Dental Josep Maria Clemente va dur les primeres plantilles del club a revisar la salut bucal.
Comunicat oficial de la Junta Directiva del CE Europa arran dels fets viscuts ahir per membres del govern de Catalunya.
A les oficines del club es troba a disposició dels socis de ple dret de la temporada 2017/2018 l'acta de la darrera Assemblea General.
Els instants previs a l'Europa-Ascó van recollir dos homenatges a dues figures històriques del club i de Gràcia.
Els intants previs del partit Europa-Ascó serviran per retre un homenatge públic al fins ara director de l'Escola, Xavi Lucas.
Tal dia com avui, el 30 d'octubre de l'any 2007, moria un dels periodistes, historiadors i polítics més estimats de la Vila de Gràcia.