Notícies

Què hem fet?

09 Juny 2023
El CE Europa informa als seus socis i sòcies de les actuacions realitzades fins a la data, en cara àrea, a càrrec de la nova junta directiva de l'entitat.
Davant el comunicat publicat ahir a la tarda per la Unió Esportiva Sant Andreu, el Club Esportiu Europa vol manifestar el següent...
Els nous directius de l'entitat, guanyadors de les eleccions del passat 23 d'abril, han formalitzat els responsables de cara àrea de gestió.
El club i la primera plantilla masculina escapulada estan de dol per la defunció de la mare del davanter europeista Víctor Aliaga.
El Club Esportiu Europa lamenta comunicar la pèrdua de Marc Rodergas, qui va ser exjugador del club i entrenador de la base.
La setmana posterior a les eleccions a president i junta directiva ha servit per iniciar un traspàs de poders i documentació.
El Club Esportiu Europa signa el manifest d'Òmnium Cultural i la UFEC que busca potenciar el català en l'esport del nostre país.
Us deixem amb unes imatges i un vídeo en format de resum de com vam viure la jornada electoral del 23 d'abril a l'estadi.
Les eleccions a la presidència del Club Esportiu Europa han proclamat Hèctor Ibar com a nou president del club pels propers quatre anys.
Socis i aficionats que es donin cita al Nou Sardenya el 23 d'abril al matí han de tenir en consideració una sèrie d'apartats logístics.