Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

La Federació Catalana de Futbol decreta vaga total per aquest cap de setmana

El futbol català anirà a la vaga com a protesta per la fiscalització que vol imposar el govern central de l'estat a les entitats esportives. Així ho ha decidit la Federació Catalana de Futbol en roda de premsa celebrada aquest migdia. La Tercera Divisió no es jugarà aquest cap de setmana. S'ajorna, doncs, el Sabadell B-Europa.

A la nova sala d'actes de l'ens federatiu, el president de la FCF, Andreu Subies, acompanyat del Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau i del president de l'UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), Gerard Esteva, ha anunciat la decisió de l'organisme català en resposta al procés iniciat des del govern de l'estat per regularitzar, fiscalitzar i fer cotitzar qualsevol tipus de pagament, per petit que sigui, dins l'esport modest.

L'aturada, però, serà simbòlica. De fet, aquest proper cap de setmana ja no hi havia lliga al calendari per a les categories formatives. En clau gracienca només juguen el Primer Equip a Tercera Divisió i el Femení A dins la Segona Divisió estatal. La categoria femenina, en ser controlada per la RFEF, competirà sense alteracions. Qui no competirà serà el Primer Equip masculí, per la qual cosa resta sense data de disputa el Sabadell B-Europa de Tercera que s'havia de jugar aquest proper diumenge a les 12 del matí a Castellar del Vallès.

A més, Subies ha anunciat una mesura continuada de la protesta federativa pels propers duels marcats al calendari. A partir del 21 de febrer cada partit de futbol de cada categoria s'aturarà el primer minut com a mostra visible de queixa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell