Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Aconsegueix la teva samarreta d'animació!

28 Juny 2018 Redacció
Així és el disseny de la samarreta d'animació Així és el disseny de la samarreta d'animació CE Europa

L'Europa estrena enguany una samarreta d'animació per donar color blanc amb escapulari blau arreu de la graderia.

Aquesta samarreta tècnica de teixit esportiu transpirable té a la part frontal els motius de l'escapulari, dibuixat com si fos una mà de pintura, amb les lletres de l'himne "portem amb orgull el blau escapulari" al seu interior completant la forma de 'V'. A la part central, tocant al coll, hi figura l'escut del club.

Com aconseguir-la?

1) Renovant o donant d'alta el carnet de soci abans del 3 d'agost. Tots els socis de ple dret que vulguin renovar la seva condició o tota persona que se'n vulgui fer per primera vegada i pagui la seva modalitat entre el 4 de juliol i el 3 d'agost rebrà la samarreta de franc i, a més, aproximadament un 15% de descompte en el preu del carnet de cada modalitat. La llista de preus es pot consultar aquí. La promoció per a socis és només vàlida fins aquella data. A partir del 4 d'agost caldrà comprar-la per separat si es vol obtenir.

2) Comprant-la a les oficines del club (descompte si es compren dues unitats). Si no es disposa de carnet de soci però es vol obtenir la samarreta, aquesta té un preu únic de 6€ per unitat i una promoció de 10€ si es compren dues samarretes.


NOTA: Les samarretes que es regalen fins al 3 d'agost són només per a la modalitat de carnet de soci, no pas per a la promoció del carnet d'abonat.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell