Creixent pas a pas

11 Agost 2018 Àngel Garreta
La preciosa vaselina de Josemi que ha significat el 0-2 La preciosa vaselina de Josemi que ha significat el 0-2 Àngel Garreta

L'Europa ha sortit vencedor del penúltim duel de la pretemporada disputat a Els Canyars contra el Castelldefels (0-2) en un partit controlat.

Amistós · 19:30 hores · Municipal Els Canyars · 75 espectadors

CASTELLDEFELS
0 - 2 EUROPA

El conjunt escapulat suma el quart partit seguit de pretemporada sense perdre, acumulant una petita ratxa de 3 triomfs i 1 empat. En aquesta ocasió, nou duel contra un equip de la mateixa categoria i bona imatge col·lectiva de l'equip, deixant a més la porteria a zero.

Nou segons de partit ha trigat l'Europa en tenir la primera ocasió. Servei inicial des del mig del camp i ràpida jugada per deixar Elo entrant a l'àrea en velocitat en bona disposició de rematada. El seu xut, però, ha anat centrat, fàcil pel porter. A partir d'aquí, el Castelldefels ha creat perill per les bandes amb un insistent Pedro Bilbao, però les centrades finals dels del conjunt groc no han trobat rematador a l'àrea.

L'inici ha resultat elèctric i al minut 6 l'Europa ha tornat a tenir una oportunitat en un mà a mà de Gabi dins l'àrea que ha finalitzat amb un xut del migcampista amb la punta de la bota però massa creuat. El gol escapulat ha arribat passada la mitja hora i després d'una aventura en atac de Cano, en una gran jugada personal apurant la línia de fons, que ha acabat amb la pilota al segon pal on Prats, després de controlar, ha engaltat un fort xut impossible d'aturar.

Als set minuts de la represa, ocasió escapulada en una rematada de cap en planxa d'Oumar que, després de dos rebots, gairebé acaba entrant pel pal llarg. Amb el pas dels minuts, no hi ha hagut dominador clar de la pilota durant una fase de la segona part.

Poc a poc, als darrers vint minuts d'encontre, l'Europa ha començat a tenir la pilota. En l'acció menys pensada ha arribat el segon gol. Josemi ha estat més ràpid i llest que el central del Castelldefels i, en una acció que semblava intrascendent, li ha robat la cartera per acabar arribant tot sol cara a cara amb el porter. L'extrem, en un cop de genialitat i molta sang freda, ha acabat picant la pilota de vaselina -tal com mostra la imatge que obre aquesta crònica- i amb el cuir entrant sua al fons de la xarxa ha establert el resultat final del matx.

CASTELLDEFELS: Manu, Rubi, Castillo, Alegre, Joel Coch, Adri Guica, Pedro Bilbao, Bermu, Aumatell, Joan Gibert i Jordi Cano... Han completat la convocatòria: Miguel Marín, Romero, Sergi Pérez, Gibernau, Èric González, Tudela i Kike Ramírez.

EUROPA: Joan Compte, German, Castell, Cano, Oumar, Prats, Martínez, Gabi, Elo, Alfons Serra i Torrentbó... Han completat la convocatòria: Marc Priego, Josa, Guillen, Sergi Monsó, Josemi, Varona, Èric, Xavi Camps i Xavi Liébanas.

ÀRBITRE: Juan Manuel Martín Varas (Baix Llobregat), assistit per Jesús Martínez Navarro i Sergio Roncero Huertas (del mateix col·legi).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Prats, 37'); 0-2 (Josemi, 73').

Amistos de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Uri i Albert Martí (lesió), Alberto (motius personals) i Joan Castells (decisió tècnica).

Partit disputat sota una còmode temperatura estiuenca.

Penúltim amistós de pretemporada. Partit d'inici dels actes d'homenatge del 70è aniversari de la UE Castelldefels. Abans de l'inici del matx el club amfitrió ha entregat una placa d'agraïment al CE Europa per la seva participació en els actes commemoratius.