Signen taules a Tarragona

08 Març 2020 Fran Capell
Una acrobàtica acció del partit Una acrobàtica acció del partit Fran Capell

Sense gols en el desplaçament del Juvenil A de l'Europa a Tarragona per a jugar contra el Nàstic (0-0) en una plaça sempre complicada.

Lliga · Jornada 25 · 08/03/20 · 12 hores

GIMNÀSTIC TARRAGONA
0 - 0 EUROPA

Ha dut la iniciativa el Nàstic de Tarragona en els primers compassos del matx i l’Europa, força arreplegat, ha intentat sorprendre amb velocitat en alguna contra, sense èxit. Poques ocasions pels dos equips en els primers quaranta-cinc minuts. El Nàstic ha tingut el gol en un servei de cantonada on Zaka ha pentinat una pilota que finalment sortia fregant el pal.

L’Europa ha tingut dues ocasions: la primera quan Gonpi ha intentat rematar llançant-se en planxa però rematant desviat i la segona a mans d'Arnau, qui provava un fort xut que Guillem ha refusat a córner. A la segona part s’ha repetit el guió de la primera. Les poques ocasions del conjunt gracienc han estat en jugades a pilota aturada i, tot i l’empenta del Nàstic, la defensa dels de Gràcia  ha estat força concentrada desfent les envestides tarragonines.

La possessió de la pilota s’ha equilibrat tot i que això no ha fet que l’Europa arribés amb perill a la porteria defensada per Guillem. Als darrers minuts del matx, el conjunt local ha disposat de diverses ocasions. A destacar, un cop de cap d’Oscar, exeuropeista, que ha fet lluir Mou amb una bona aturada.

GIMNÀSTIC TARRAGONA: Guillem, Quiros, Caliz, Victor, Boaz, Joan Nin, Zaka (Querol, 85’), Robledo, Oscar, Álvarez i Caño (Montalvo, 72’).

EUROPA: Mou, Aitor, Hicham, Joan Marc, Batalla, Pepe, Navio, Del Cura, Turru (Tarik, 65’), Arnau (Reda, 77’) i Gonpi (Aaron, 69’).

ÀRBITRE: Martín Varas, assistit per Hinojosa Caldera i Parra Martín.

TARGETES: Gonpi (Europa).