Cròniques

El Filial del CE Europa ha pogut igualar, a la segona part, el matiner gol del San Juan Montcada per deixar el matx en un 1-1 final.
El Filial de l'Europa ha caigut a Mataró a mans del Molinos (2-1) en un tram final de bojos d'un partit que semblava destinat al 0-0.
L'Europa B no perdia a casa des del 22 de desembre del 2018, fa més d'un any. Ho ha tornat a fer avui contra el Cirera (0-2).
Per la mínima (0-1), l'Europa B s'ha retrobat amb la victòria en el seu segon desplaçament consecutiu a domicili, avui a camp del Sarrià.
El duel ha quedat mig vist per sentència en dos minuts, encaixant l'Europa 2 gols només començar. El Premià s'ha imposat finalment per 3-1.
Salta la banca al grup II de Segona Catalana amb el triomf de l'Europa davant el Llefià (2-0), provocant així la primera derrota del líder.
Partidàs de l'Europa B al Nou Sardenya per superar el Santa Perpètua per un clar 3-0 i matenir-se una setmana més a dalt de la taula.
L'Europa B aconsegueix fer caure el Vallbona a casa seva (0-2) després que els locals hagin mantingut invicte el seu feu durant un any i mig.
Contra el segon classificat de la lliga, l'Europa ha signat taules al Nou Sardenya en un duel competit decidit amb gols al primer temps.
Quatre vegades ha hagut de posar-se per davant en el marcador el Filial per obtenir els tres punts de la visita a Montcada (3-4).

acidH TEB SpecialOlympics