La Tercera RFEF ja es toca amb els dits!

14 Abril 2024 Redacció
Celebració d'un dels tres gols graciencs Celebració d'un dels tres gols graciencs Pol Puertas (Atlètic Lleida)

Cop contundent sobre la taula del Filial europeista guanyant per 2-3 al complicat camp de l'Atlètic Lleida i deixant l'ascens a un petit pas.

Lliga · Jornada 25 · 14/04/24 · Mpal. Ramon Farrús · 12 hores

ATLÈTIC LLEIDA
2 - 3 EUROPA

Gran partit escapulat amb marcador final enganyós i que podria haver acabar amb una golejada, però on l'Atlètic Lleida ha posat emoció al final i fins i tot podria haver arribat a empatar.

El conjunt dirigit per Jonathan Ruiz ha posat fil a l'agulla ben aviat al primer temps i al minut 22 ja manava 0-2 amb gols de Buba i Jandro. De fet, l'Europa podria haver anat amb més dianes al sac camí de vestidors al descans, però un defensa ha salvat el xut de Jandro sobre la línia i Marc Anglès s'ha topat amb el pal.

Només començar la segona part, al primer minut Buba ha fet un 0-3 que semblava que deixava el partit vist per a sentència, però res més lluny de la realitat: l'Atlètic Lleida ha tirat d'orgull i ha arribat a retallar distàncies fins el 2-3, obra de Coca (minut 52) i Silva (74'). Al darrer minut els locals podrien haver empatat però Pol ha resultat providencial amb una mà per salvar els tres punts.

ATLÈTIC LLEIDA: Enric, Daouda, Pau, Coca (Ramon, 55'), Keonwoo, Silva, Adrian, Samba, Víctor, Sasha i Joel (Miquel, 55').

EUROPA: Pol, Bezis, Sicu (Dani, 87'), Ibar, Marc, Cardelús, Samsó (Haitam, 77'), Sergi, Jandro (Julen, 59'), Marc Anglès (Aiman, 59') i Buba.

ÀRBITRE: Andreu Portero Selles (Osona), assistit per Carlos Cumplido López (Vallès Occidental) i Víctor Virgili Esteban (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Joel, Víctor, Sasha, Daouda i el segon tècnic Eduard Gasol (Atlètic Lleida) i a Cardelús, Ibar i Sergi (Europa).

GOLS: 0-1 (Buba, 15'); 0-2 (Jandro, 22'); 0-3 (Buba, 46'); 1-3 (Coca, 52'); 2-3 (Silva, 74').

Lliga Elit.

L'Europa podria ser matemàticament equip de Tercera RFEF (i campió) el proper cap de setmana.