Un pòquer per a iniciar el 2023!

08 Gener 2023 Àngel Garreta
Fins a quatre celebracions avui! Fins a quatre celebracions avui! Àngel Garreta

En un dels millors partits de la temporada, el Filial de l'Europa ha golejat l'històric Santboià (4-1) aquesta tarda al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 12 · 08/01/23 · Estadi Nou Sardenya · 16 hores

4 - 1 SANTBOIÀ

L'encontre s'ha iniciat amb un petit ensurt visitant quan un córner directe d'Iker Batista ha picat sobre el travesser gracienc. El Santboià ha iniciat el matx actiu i dominador i acte seguit, al minut 7, Saliou ha fet una gran jugada personal que ha obligat a una gran intervenció del porter gracienc Martí.

A partir d'aquí el partit ha dibuixat un altre escenari completament diferent i l'Europa s'ha acabat avançant al marcador, passat el quart d'hora, gràcies a un penal per unes clares mans de Marcos Guerrero dins l'àrea. Boriko no ha fallat des dels onze metres. Passada la mitja hora, Xavi Cabezas ha engaltat un xut des de la frontal que ha obligat a una gran intervenció del porter visitant. Un gran xut des de la frontal de Toro, després d'una també gran jugada personal, ha dut les taules a l'electrònic del Nou Sardenya. No obstant, l'Europa ha pogut anar amb avantatge als vestidors després d'aprofitar Samsó una gran centrada per l'esquerra de l'atac, rematant amb tot dins l'àrea petita.

Amb el 2-1 a favor, a la represa el Filial europeista ha començat a posar fil a l'agulla als deu minuts, quan una gran jugada de Michael per banda ha acabat amb una centrada al segon pal que Samsó, signant el seu doblet particular, ha convertit en el 3-1. Posteriorment, més ocasions per marcar, com una rematada d'Adnane al travesser. Al minut 76, Cucu ha rebut una passada a l'espai i, regatejant el porter, ha signat el 4-1. La diferència podria haver estat més àmplia si Jandro, que ha estat objecte de penal tres minuts després, no hagués enviat la pena màxima als núvols. Un cop de cap del visitant Oltra per sobre el travesser al minut 81, ha estat la darrera opció del Santboià dins un partit de merescut triomf europeista.

EUROPA: Martí, Manel (Cucu, 75'), Dani, Morlans, Boriko, Gavarró, Michael (Sergi, 68'), Cabezas (Jandro, 68'), Adnane (Biti, 81'), Víctor i Samsó (Shinn, 75').

SANTBOIÀ: Valle (Teo, 75'), Marcos (Villegas, 56'), Peñas, Herrero, Sergi, Robert, Guille (Arnau, 65'), Oltra, Saliu, Toro (Adrian Delgado, 81') i Batista (Ferri, 65').

ÀRBITRE: Joel Garriga Alonso (Tarragona), assistit per Víctor García Doz i Jairo Golderos Aguirre (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Boriko (Europa) i a Villegas, Teo, Herrero, Sergi i el tècnic Raúl de Amo (Santboià).

GOLS: 1-0 (Boriko -p-, 17'); 1-1 (Toro, 36'); 2-1 (Samsó, 43'); 3-1 (Samsó, 55'), 4-1 (Cucu, 76').