Quin espectacle del Filial!

12 Març 2023 Àngel Garreta
Willy celebra un dels seus dos gols Willy celebra un dels seus dos gols Maria Vidal

L'Europa B, tot i les nombroses baixes, signa un recital davant el Santfeliuenc, un dels favorits a l'ascens a Tercera, per deixar un 4-1 a l'estadi.

Lliga · Jornada 20 · 12/03/23 · Estadi Nou Sardenya · 17 hores

EUROPA 4 - 1 SANTFELIUENC

Partits d'aquells per recordar d'aquesta temporada el que ha regalat l'Europa B a l'afició al Nou Sardenya. Els locals han demostrat la seva gana en aquest partit ja al minut 5, quan Samsó semblava que remataria davant el porter i al final entre el propi porter i un defensa entrant per darrere, la pilota ha acabat a córner. En aquesta acció Samsó s'ha fet mal i a la segona part no ha pogut seguir jugant al minut 58.

El Santfeliuenc, però, s'hauria pogut avançar al marcador amb un xut de Jon a la creueta de la porteria. Qui sí ha trobat la creueta, un minut més tard, és Buba: xutàs en diagonal per ficar la pilota per l'escaire i signar l'1-0. El propi Buba podria haver fet el 2-0 en una acció on el porter ha tret la primera rematada i la segona ha estat refusada per un defensa sota pals.

L'Europa ha dominat el primer temps i podria haver ampliat distàncies amb un xut a l'escaire del juvenil Willy que ha refusat el porter a córner o en un clar penal sobre Samsó al minut 29 que no s'ha xiulat. El premi merescut ha arribat al minut 30, quan Willy, de xut creuat, ha fet el 2-0 amb què s'ha arribat al descans. A la represa, Cucu ha assistit a Willy al minut 50 per fer un 3-0 que semblava sentenciar el matx, però només un minut més tard ha retallat distàncies Joel per fer el 3-1.

Amb tot, avui era la tarda de l'Europa i no pas del Santfeliuenc: un xut creuat de Jandro al minut 84 ha dut el 4-1 a l'electrònic del Nou Sardenya i ha deixat vist per sentència un sensacional encontre dels graciencs, que tot i no poder comptar amb molts efectius (alguns d'ells al Primer Equip en el partit jugat pel matí contra el Sants) ha donat un recital.

EUROPA: Cordero, Shinn (Kengo, 69'), Dani, Pol Aldabó, Gavarró, Sergi, Samsó (David,  58'), Willy (Manel, 69'), Buba, Víctor (Jandro, 74') i Cucu (Pepe, 74').

SANTFELIUENC: Álex, Ivan, Adri, Rubén (Carles, 71'), Maldo (Collado, 57'), Kevin (Andreu, 81'), Joel, Cristian, Aparicio (Marc, 57'), Jon (Romo, 57') i Gibi.

ÀRBITRE: Artur Calbeto Marzo (Lleida), assistit per Samuel Gutiérrez Galera i David Rojas Roldan (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a David (Europa) i a Kevin (Santfeliuenc).

GOLS: 1-0 (Buba, 13'); 2-0 (Willy, 30'); 3-0 (Willy, 50'); 3-1 (Joel, 51'); 4-1 (Jandro, 84').