L'Europa B es refà a Llavaneres

15 Octubre 2017 Redacció
Ferran Esteve, autor de l'1-2, en una imatge d'arxiu Ferran Esteve, autor de l'1-2, en una imatge d'arxiu Arxiu CE Europa (Santi Castro)

Després d'encaixar la primera derrota del curs a casa fa set dies, l'Europa B ha tornat a sumar els tres punts al camp del Llavaneres (1-2).

Lliga · Jornada 7 · 15/10/17 · 17 hores

LLAVANERES
1 - 2 EUROPA

Partit que es presentava molt complicat pel Filial, que venia d’una derrota a casa i necessitava guanyar per no deixar dubtes de les intencions d’aquest equip enguany. El Llavaneres, un equip molt físic i amb un joc molt directe, no era el millor contrincant, però la reacció dels escapulats ha estat impecable, amb un partit molt seriós.

L’equip dirigit per David Vilajoana ha començat ordenat i jugant amb velocitat i així ha estat com al minut 12, en una jugada ràpida, Torrentbó ha fet una gran passada a l’espai per Enrique, qui amb velocitat s’ha plantat davant el porter i en l’u contra u no ha deixat passar l’ocasió per marcar amb un xut ras que ha fet impossible l’estirada del porter local. Tot i el control del joc per part del Filial, al minut 22 un penal infantil ha fet que el Llavaneres tornés a entrar al partit. Al tram final de la primera meitat Ferran ha errat un gol que la grada ja cantava.

A la segona part, el conjunt escapulat ha seguit insistint, mantenint un alt ritme, que s’ha traduït en el minut 77 amb una centrada de Torrentbó, que aquest cop sí, Ferran ha sabut engaltar amb un xut ras després del refús del porter. Fins al final el quadre local s’ha limitat a penjar pilotes ben defensades per la línia defensiva gracienca. El matx, però, s'ha complicat amb l’expulsió d’Enrique, obligant als jugadors escapulats a fer un esforç titànic per mantenir el resultat. Destacar el debut del juvenil Gerard Sastre faltant cinc minuts, destacant la seva aportació defensiva en els darrers moments del partit.

LLAVANERES: Ivan Reina, Pau Rubio (Fort, 63'), Óscar Castillo, Serradell, Casals (Ivan Castillo, 46'), Creus, Juanmartí, Adrian Izquierdo, Valerio, Bas i Mora.

EUROPA: Terrats, Gifré, Jares, Pau Mas, Ayllon, Camps, Ferran Esteve (Gerard Sastre, 89'), Pol Grau (De la Iglesia, 54'), Torrentbó, Rodón (Soto, 54') i Enrique.

ÀRBITRE: Xavier Polo Contel, assistit per Cristian Ramos Murcia i Vicente Morales Donate.

TARGETES: Grogues a Juanmartí, Casals, Bas i Mora (Llavaneres) i a Torrentbó, Enrique -dues i expulsió minut 86-, Ayllon i Terrats (Europa).

GOLS: 0-1 (Enrique, 12'); 1-1 (Adrian Izquierdo -p-, 20'); 1-2 (Ferran Esteve, 77').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'equip empata a punts (16) a dalt de tot amb el líder del grup.