L'escapulari no es rendeix mai!

22 Gener 2023 Redacció
Imatge d'arxiu del Filial celebrant un gol aquesta temporada Imatge d'arxiu del Filial celebrant un gol aquesta temporada Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

Un partit que semblava perdut pel Filial masculí amb 3-0 al minut 19 de partit, s'ha acabat igualant 3-3 en el darrer sospir de l'afegit del matx.

Lliga · Jornada 14 · 22/01/23 · Mpal. Alumnes Obrers · 17 hores

VILANOVA
3 - 3 EUROPA

Només començar el partit, als sis minuts, Contreras ha vist avançat Martí i, de xut bombejat des del mig del camp, ha obert la llauna amb un autèntic golàs. L'Europa ha acusat el cop i al minut 12 ha encaixat el segon en una rematada de cap de Codina. Quan la cosa semblava que no es podia posar pitjor, Contreras ha repetit diana al minut 19 establint un 3-0 que semblava molt i molt complicat d'igualar.

L'Europa ha començat a agafar-li el ritme al partit al darrer quart d'hora del primer temps, on ha tingut més control de joc i no ha materialitzat un parell d'ocasions. A la represa, un canvi més afegit als dos que el cos tècnic ja havia fet al minut 33 del primer temps veient com es dibuixava l'escenari.

Amb una segona part que res ha tingut a veure amb la primera, l'Europa s'ha fet amo i senyor del joc, pressionant per intentar ficar-se al partit. El conjunt europeista no ha pogut estrenar el seu caseller fins al minut 75, quan Samsó ha obert la llauna pels de la Vila de Gràcia. Passats 10 minuts, a falta de cinc de joc més l'afegit, Sicu ha posat el 3-2 que ficava la por al cos al Vilanova, que ha vist que el botí que tenia gairebé ben lligat podia perillar.

L'esclat final pels europeistes ha arribat al minut 94 després d'una acció polèmica on l'àrbitre ha mostrat la segona cartulina groga a Sardaña per considerar que havia entrat al terreny de joc abans d'hora i sense permís. En l'acció immediatament posterior i sobre gairebé el xiulet final, una centrada de Manel ha estat rematada de cap per Marcel Gavarró al fons de la xarxa, sumant un punt vital en un partit que semblava impossible pel Filial escapulat.

VILANOVA: Alfons, Saldaña, Boza, Frutos, Moya (Jair, 59'), Clewley, Del Chicca, Semur (Pozzo, 65'), Contreras (López, 75'), Codina (Valades, 75') i Torres.

EUROPA: Martí, Shinn (Sergi, 33'), Dani (Manel, 33'), Morlans, Boriko, Marcel, Michael (Buba, 75'), Cabezas (Sicu, 45'), Adnane, Víctor i Cucu (Samsó, 65').

ÀRBITRE: Marcel Arbós López (Lleida), assistit per Carles Salse Carrera i Sergi Cuadrat Olivé (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Semur, Moya, Clewley, Alfons, Del Chicca i Saldaña -dues i expulsió minut 94- (Vilanova) i a Marcel, Manel i Sicu (Europa).

GOLS: 1-0 (Contreras, 6'); 2-0 (Codina, 12'); 3-0 (Contreras, 19'); 3-1 (Samsó, 75'); 3-2 (Sicu, 85'); 3-3 (Marcel, 94').

Primera Catalana, Grup III.

Vuitè partit seguit sense tastar la derrota pel Filial, la millor ratxa de la temporada.