Fent bona la dita!

03 Novembre 2018 Redacció
Triomf balsàmic! Triomf balsàmic! Xavier Massó

Efectivament: a entrenador nou, victòria segura. L'Europa B deixa la darrera posició de la taula a costa del Baron de Viver (2-0).

Lliga · Jornada 10 · 03/11/18 · 17 hores

2 - 0 BESÒS BARON VIVER

El Filial escapulat necessitava un cop d'efecte i aquest ha arribat en la jornada on l'equip ha viscut un canvi de tècnic a la banqueta. El triomf gracienc trenca la ratxa negativa de derrotes i traspassa el darrer lloc de la classificació precisament al rival d'avui, el Besòs Baron de Viver.

L'Europa ha sortit al partit molt endollat, controlant el joc directe dels visitants. L'equip gracienc ha tingut estones de bon control de pilota. Aquest bon joc ha donat fruit al minut 37 quan Javi, dins l'àrea, ha creuat a un cantó sobre la sortida del porter i ha fet l'1-0 amb què s'ha arribat al descans.

A la represa el Besòs Baron de Viver ha fet un pas endavant i ha dominat el mig del camp. Tres córners seguits dels visitants han dut perill a la porteria escapulada. Del cantó europeista, Javi ha tingut una opció a la contra, però el seu xut ha anat fora.

Poc abans del final, emocions de tots colors: expulsió del visitant Agustín per doble groga, lesió de Kevin amb tots els canvis fets -el jugadors escapulat ha seguit sobre la gespa però molt limitat físicament- i ensurt visitant i eufòria local. L'ensurt, una falta directa a la creueta de la porteria escapulada. L'eufòria, el gol de la tranquil·litat, obra de Pol Grau al minut 90, decidint sobre la sortida del porter.

EUROPA: Lluís, Ignasi, Marc Muñoz, Marc Vicente, Kevin, Kengo (Caldú, 60'), Roldan (Pol Grau, 85'), Castells, Javi (Albert Grau, 85'), Jan (Sosa, 60') i Jose (Enric, 54').

BESÒS BARON VIVER: Sergio, Juan, David Sanz (Sheriffo, 87'), Agustín, Eduardo (Uxio, 22'), Max (Tomasso, 66'), Àlex Litran (David Pérez, 45'), Àlex Domínguez, Daniel, Borja i Oriol (Ahmed, 66').

ÀRBITRE: Javier Martín Varas (Barcelona), assistit per Nabil Ghofal Azami i Jesús Alegre Giménez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Javi i Lluís (Europa) i a David Pérez, Max i Agustín -dues i expulsió minut 80- (Besòs Baron Viver).

GOLS: 1-0 (Javi, 37'); 2-0 (Pol Grau, 90').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Victòria que talla una ratxa negativa de set derrotes seguides.