Escalant posicions a bon ritme competitiu!

14 Gener 2023 Redacció
Michael, el gran protagonista amb dos gols Michael, el gran protagonista amb dos gols Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Filial masculí suma la seva segona victòria consecutiva davant el CP Sarrià a domicili (2-3).

Lliga · Jornada 13 · 14/01/23 · Club Meiland · 18 hores

CP SARRIÀ
2 - 3 EUROPA

La ratxa positiva del Filial masculí continua vigent després de treballar i patir de valent per superar un agressiu CP Sarrià. Els graciencs han aconseguit avançar-se fins a quasi tancar el partit a la primera meitat i han hagut de patir en excés per sumar els tres punts a la segona meitat. La part positiva, però, és que l'equip torna a tocar posicions d'ascens a Superlliga Catalana a falta de la resta de resultats del Grup 3 de Primera Catalana.

El partit ha començat malament pels escapulats, que no han sabut controlar la situació en un camp més estret i curt que el Nou Sardenya. L'equip ha patit molt en sortida de pilota i el CP Sarrià ha atacat amb pilotades llargues que han obtingut el premi en el minut 14 quan una centrada a dins l'àrea ha acabat amb el primer de Vranken. L'Europa s'ha refet de la millor manera possible controlant l'esfèric i en una acció de Michael en velocitat el davanter europeista ha marcat el primer. Tot seguit, Xavi ha etzibat un gran xut per marcar el segon i en una nova acció de Michael per banda ha arribat el tercer.

A la represa l'Europa ha tornat a patir en excés i de seguida Vranken ha posat un 2-3 que dificultava les coses a l'equip de Jonathan Ruiz. El joc directe del CP Sarrià s'ha vist contrarestat per un Europa que ha optat per jugar al contraatac. Enmig de la segona meitat el tècnic escapulat ha donat descans a Adnane i a Michael, cosa que la plantilla ha notat sobre la gespa. No obstant això, la victòria marxa cap a la Vila de Gràcia per a continuar l'escalada de punts a la classificació.

CP SARRIÀ: Pascual, Parra, Olaechea (Peman, 77'), Lluis Viñas, Vergés (Val, 64'), Pesque, Falcón (Lacambra, 46'), Vranken, Domenech (Mateos, 55'), Guillem Viñas (Beguer, 55') i Vargas.

EUROPA: Cordero, Manel (Sicu, 66'), Dani, Morlans, Boriko, Gavarro, Michael (Shin, 87'), Xavi (Víctor, 77'), Adnane (Jandro, 66'), Sergi i Samsó (Cucu, 55').

ÀRBITRE: Marc Boronat Llano (Barcelona), assistit per Alex Carrera Cabrera i Francesc Puig Olivan (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Verges, Pesquer, Falcón, Vranken i Lacambra (CP Sarrià) i a Dani, Morlans, Boriko i Sergi (Europa).

GOLS: 1-0 (Vranken, 14'); 1-1 (Michael, 20'); 1-2 (Xavi, 26'); 1-3 (Michael, 73'); 2-3 (Vranken, 53').

Primera Catalana, Grup III.

Cinquena victòria en set partits pel Filial masculí, que torna a entrar a posicions d'ascens a Superlliga Catalana a l'espera de la resta de la jornada.