CasaVicens

Empat en el duel de filials

17 Desembre 2022 Redacció
Un punt per tancar el 2022 Un punt per tancar el 2022 Àngel Garreta

Tot i anar al descans amb avantatge d'un gol, el Filial masculí de l'Europa no ha pogut passar de l'empat al camp del Prat B (2-2).

Lliga · Jornada 11 · 17/12/22 · Mpal. Sagnier · 17:45 hores

PRAT B
2 - 2 EUROPA

L'Europa ha dut el pes del joc al primer temps, tenint més oportunitats i xuts a porteria que el rival, en especial una de Samsó que ha tret el porter. El marcador d'el Sagnier s'ha mogut tres cops en aquest primer període. Als 20 minuts de joc, l'Europa s'ha avançat fruit d'una pilota passada enrere al porter local. Adnane, llest, ha pressionat Pablo, anticipant-se i marcant a porta buida. Poc després, però, una mala sortida des de la defensa ha permès que Alejandro s'hagi quedat sol davant el porter europeista, no perdonant l'empat.

A deu minuts pel descans, en una jugada per banda esquerra Gabi ha apurat la línia de fons i, centrant enrere, Adnane ha desviat el cuir per fer l'1-2. A la represa, la dinàmica ha estat similar al primer temps. L'Europa ha tingut quatre opcions clares que no ha materialitzat. Qui sí ha fet diana ha estat el conjunt potablava als quatre minuts de la represa. Malgrat les opcions del conjunt europeista, cap altra diana ha pogut moure el marcador final on s'ha repartit un punt per banda.

PRAT B: Pablo, Daniel (Oriol, 45'), Tomás Peñalba (Roman Joaquín, 45'), Aleix Manel, Tomás Cobo, Álex (Luís, 45'), Alejandro, Dai (David Monfort, 75'), Pol, Aleix Díaz (Ruben, 80') i David Jiménez.

EUROPA: Martí, Manel, Dani, Morlans, Boriko, Marcel (Shinn, 82'), Gabi (Xavi, 72'), Samsó (Michael, 60'), Adnane, Víctor i Álvaro (Alejandro, 72').

ÀRBITRE: José Antonio Mateo Moreno (Tarragona), assistit per Álex Ramírez García i Víctor Rodríguez Ortega (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Daniel, Galderic i David Jiménez (Prat B) i a Manel, Adnane, Álvaro i Marcel (Europa).

GOLS: 0-1 (Adnane, 20'); 1-1 (Alejandro, 23'); 1-2 (Adnane, 35'); 2-2 (Aleix Díaz, 49').