Amb opcions però sense encert

05 Març 2023 Redacció
Malgrat el bon primer temps, l'Europa marxa de Reus sense botí Malgrat el bon primer temps, l'Europa marxa de Reus sense botí Pol Galindo

L'Europa B no ha pogut puntuar a Reus (2-0) malgrat tenir opcions, en especial al primer temps, amb diverses ocasions i un pal.

Lliga · Jornada 19 · 05/03/23 · Mpal. de Reus · 12 hores

REUS 2 - 0 EUROPA

El Reus, equip cridat a l'ascens a Tercera RFEF, ha dominat clarament el primer quart d'hora de partit, fet que ha servit per avançar-se al marcador en un gol polèmic on els europeistes han reclamat fora de joc. A partir d'aquí, el joc s'ha anat igualant i l'Europa ha tingut els millors moments del partit amb opcions per a establir l'empat o fins i tot donar la volta a l'electrònic, però els gols no han arribat.

Entre les millors opcions europeistes, una falta directa de Samsó que ha anat a parar al pal. Gavarró, de cap, ha enviat el cuir també llepant el pal i, a la sortida d'un córner, 2 rebots han deixat la pilota morta i finalment un jugador reusenc ha tret el cuir sota pals.

La segona part no ha registrat el dinamisme de la primera i les ocasions no han sovintejat. Una pèrdua al mig del camp ha propiciat la contra amb la qual el Reus ha fet el 2-0 al minut 83, ja pràcticament impossible de capgirar pels escapulats.

REUS: Alejandro Verdejo, Fernando Nicolás (Jordi, 85'), Daniel, Alejandro Fernández, Raúl, Modest, Francesc Xavier (Uri, 80'), Albert (Hugo, 64'), Sergi (Marcel, 80'), Oribe i Pol (Josep Ramon, 64').

EUROPA: Pol, Morlans, Dani, Pepe, Gavarró (Kengo, 69'), Xavi (Shinn, 77'), Samsó, Sergi (Albert Celma, 77'), Buba, Víctor i Alejandro (Álvaro, 56').

ÀRBITRE: Mohamed Elkasmy Elkasmi (Maresme), assistit per Salah Eddine Haouzi Fliflou i Yeray Ballesteros Rios (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Modest, Hugo, Fernando Nicolás i Marcel (Reus) i a Gavarró, Buba i el tècnic Jonathan Ruiz (Europa).

GOLS: 1-0 (Sergi, 15'); 2-0 (Josep Ramon, 83').