Plantant cara contra un Tercera a Nou Barris

10 Agost 2022 Àngel Garreta
Intensitat màxima dels escapulats Intensitat màxima dels escapulats Àngel Garreta

El Juvenil A de l'Europa ha estat a dos minuts de rascar un empat contra el primer equip de la Montañesa a domicili (2-1).

Pretemporada · Amistós · 10/08/22 · Mpal. Nou Barris · 20 h.

MONTAÑESA 2 - 1 EUROPA

Malgrat la derrota al minut 88, gran imatge la de l'equip escapulat de Divisió d'Honor davant un Tercera RFEF. En el segon duel dels de Nou Barris contra un equip europeista, els joves graciencs han igualat en intensitat i disputa els locals i han estat a tocar de no cedir la victòria a l'equip groc-i-negre.

Els europeistes han ocupat molt bé totes les zones del camp al primer temps i no han patit massa, malgrat que el porter dels graciencs ha hagut de respondre amb encert als minut 5 i 18, primer davant un xut de Nico des de la frontal i després en un mà a mà davant l'exbarcelonista Dimas. Al minut 31, un xut ajustat de Martí des de la frontal ha suposat l'1-0.

Lluny de suposar un cop moral, l'Europa s'ha refet amb el que serà, segur, una de les jugades de l'estiu: el gracienc Willy ha agafat la pilota enganxat a la línia de banda de tres quarts de camp i ha regatejat tres jugadors de la Monta, un amb túnel inclòs, per arribar a línia de fons, centrar i facilitar la rematada a gol de Pereira.

A la represa, l'Europa ha estat el primer a dur perill en un xut de Pol Salgado que ha blocat el porter. Passada l'hora de partit, doble oportunitat local amb un minut de diferència i a botes de Roland Garrós. Primer, el davanter local ha forçat l'estirada del porter europeista i, després, ha enviat el seu xut al pal.

Els locals han dut el pels final del partit i han provat diferents xuts, sobretot a botes d'un insistent Velillas, sense fortuna. L'Europa ha gaudit de dues contres on ha trepitjat àrea, però sense encert en la decisió final. A dos minuts per complir-se el temps reglamentari, una jugada de Velillas a l'àrea ha acabat amb un cacau creuat al segon pal impossible d'aturar i que ha suposat el 2-1 definitu.

MONTAÑESA: Mauro, Múrcia, Moyano, Suaibo, Marcel, Dimas, Sergio Herrero, Ivan Castillejo, Abodlai, Nico i Martí... Han completat la convocatòria i el partit: Mourin, Miguel, Marçal, Pedro Bilbao, Éric Ruiz, Roland, Velillas, Hugo i Sergio Mulero.

EUROPA: Joan Ruiz, Bonache, Sascha, Edo, Pol Canillo, Alejandro García, Batu, Pereira, Pol Salgado, Willy i Aiman... Han completat la convocatòria i el partit: Èric Burgos, Curiel, Adrià, Ortigosa, Pol Rueda, Basart, Albiol, De Nadal, Àlex Plaza, Amate i Roig.

GOLS: 1-0 (Martí, 31'); 1-1 (Pereira, 38'); 2-1 (Velillas, 88').