L'Europa B, de triomf en triomf

27 Agost 2017 Redacció
Imatge de recurs del darrer amistós a casa Imatge de recurs del darrer amistós a casa Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Filial de l'Europa segueix guanyant equips de Primera Catalana. En aquesta ocasió a Vic, superant el conjunt local per un marcador final d'1-2.

Pretemporada · 27/08/17 · 17 hores

VIC
1 - 2 EUROPA

Penúltim partit de pretemporada contra el Vic, equip amb tradició i dels que sempre comencen la lliga a Primera Catalana per estar a dalt de la classificació. La primera part ha estat de domini en el joc del Vic, un equip fort i amb jugadors amb experiència i qualitat, el que ha obligat a defensar-se ordenadament als joves escapulats esperant el contraatac. Tot i el domini el Vic, aquest no ha tingut oportunitats clares i tot acabava en xuts llunyans sense perill.

Al minut 45, abans de xiular-se el descans, un error en el blocatge del porter local l'ha aprofitat Enrique per recuperar la pilota, fer una passada enrera i veure com Soto l'ha acompanyat al fons de la xarxa. A la segona part, el partit ha començat mol favorable pels escapulats, que han tingut dues oportunitats molt clares per ampliar el marcador, però la manca d'encert en el mà a mà amb el porter local ha evitat el gol. El Vic ha empatat en una jugada dins l'àrea petita que no han pogut refusar els defensors escapulats i Sergi Suárez ha marcat amb una forta canonada imparable pel porter Joan.

Tot i això, el Filial no li ha girat la cara al partit i en una jugada ràpida i combinativa entre Pol i Enrique, el primer ha habilitat al davanter europeista que, de fort xut creuat evitant la sortida del porter, ha fet l'1-2 definitiu. Una altra prova de foc passada amb nota pels joves jugadors escapulats que veuen com ja queda menys per començar la temporada.

La convocatòria del partit

VIC: Arnau Sòria, David Busquets, Guijarro, Enrich, Miguel López, Valls, Juanes, Sergi Suárez, Robert Busquets, Eloi Serra i Aleix Velasco... Han completat la convocatòria: Carrascal, Roca, Baidder, Reig, Armengou, Héctor, Quintana i Espina.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Marc Vicente, Ignasi, Camps, Soto, De la Iglesia, Enrique, Ayllon, Pol Grau i Rodon... Han completat la convocatòria: Dani Jares i Alberto.

GOLS: 0-1 (Enrique, 44'); 1-1 (Sergi Suárez, 71'); 1-2 (Soto, 74').