Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

L'Europa emet amb producció pròpia el seu primer partit per YouTube

07 Desembre 2020 Àngel Garreta
Els tres protagonistes de la retransmissió Els tres protagonistes de la retransmissió Àngel Garreta

Per primera vegada a la història, l'Europa ha fet la retransmissió televisiva d'un partit pel seu canal oficial de YouTube.

En temps de pandèmia i estadis tancats al públic, l'emissió de partits per internet ha agafat una alta volada entre clubs i categories de tot tipus. L'Europa va emetre ahir, per primera vegada, un partit sencer de futbol, amb grafisme en pantalla i locució a dues veus, per la plataforma de vídeos YouTube.

El periodista i soci de l'Europa, Carles Garcia, va ser l'encarregat de la narració del matx. La jugadora del primer equip femení, 'Nany' Haces (lesionada fa dos partits enrere), va ser l'encarregada de fer els comentaris i Òscar Allué, l'operador de càmera de la retransmissió, qui va dur les imatges als ordinadors, tauletes i telèfons mòbils dels 1.280 espectadors que va tenir el partit.

Aquest, però, no és el primer duel en 'streaming' que emet l'Europa. De fet, el club va ser el primer de tot l'estat espanyol en fer-ho en un web oficial de club el 2003. Ho és, certament, en el format de la plataforma YouTube i també és el primer en categoria femenina.

A continuació podeu veure i reviure el partit sencer:


No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB FederacioAcell