Un retorn de pell de gallina!

08 Abril 2024 Àngel Garreta
Cano saluda després del xiulet final del partit Cano saluda després del xiulet final del partit Àlex Martínez

Corria el minut 84 de l'Europa-Manresa quan el Nou Sardenya va esclatar en una tancada ovació pel retorn del seu capità, Àlex Cano.

Després de superar una intervenció cardíaca, Àlex Cano va completar la setmana passada un cicle d'entrenaments en el retorn a l'activitat física màxima al costat dels seus companys. El '4' gracienc va entrar dins la llista de 18 convocats, però ni ell mateix comptava amb tornar a jugar aquest mateix cap de setmana.

El clar marcador de 4-0 a favor dels graciencs va propiciar els primers minuts del capità en el retorn a la gespa i fins i tot, a la sortida d'un córner, ben a tocar de marcar un gol es va quedar Àlex Cano en el que hauria significat la cirereta del pastís d'un dia ple d'emocions.

Podeu repassar la seqüència del moment de l'entrada de Cano al terreny de joc en la galeria d'imatges inferior i també escoltar les seves valoracions postpartit.